ΑΕΚ

Θετική εικόνα για Γκόργκον

Θετική εικόνα για Γκόργκον

Η περίπτωση του Αλεξάντερ Γκόργκον άρεσε ιδιαίτερα στον Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος τον παρακολούθησε από κοντά και επέστρεψε στην Αθήνα για να μεταφέρει τις εντυπώσεις του. Έρχεται ο Ζουκουλίνι μετά το Πάσχα.

Ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο βρέθηκε στην Αυστρία, παρακολούθησε από κοντά τον 27χρονο εξτρέμ, Αλεξάντερ Γκόργκον, τον είδε να σκοράρει και επέστρεψε στην Αθήνα, έχοντας γεμάτη την ατζέντα του, ώστε να τον παρουσιάσει στους υπεύθυνους της ΑΕΚ.

Ο Γκόργκον βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα της Ένωσης, ωστόσο για πρώτη φορά τώρα παρακολουθήθηκε από κοντά και άρεσε ακόμα περισσότερο στον Ντε Μπαρτόλο.

Μοναδικό θέμα, που αφήνει πίσω την υπόθεση του Γκόργκον, είναι ο προπονητής, καθώς η Ένωση δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο προπονητής της τη νέα σεζόν και για να ξεκινήσει τις μετεγγραφές, θα πρέπει πρώτα να κλείσει προπονητή.

Έρχεται μετά το Πάσχα ο Ζουκουλίνι

Εξάλλου, ο Μπρούνο Ζουκουλίνι βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος θα επιστρέψει στην Αθήνα πριν τα πλέι οφ. Μέσα στην εβδομάδα, θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του.

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους τόνισε ότι ευελπιστεί ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα βρίσκεται στην Αθήνα, ώστε να ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα και να είναι έτοιμος για τα πλέι οφ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ