ΑΕΚ

"Θέλω μόνο 100% αφοσιωμένους"

"Θέλω μόνο 100% αφοσιωμένους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ενημέρωσε τους παίκτες για την αποχώρηση Άρθο και έστειλε και μήνυμα.

Η αλήθεια είναι πως ο Θέσαρ Άρθο έφυγε σαν... τρελός χθες (4/7) το μεσημέρι από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ για να προλάβει το αεροπλάνο από την Κρακοβία για Ισπανία. Μάλιστα την ώρα που έφευγε, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν στα δωμάτια τους για να ξεκουραστούν.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Και πρόλαβε να χαιρετήσει ελάχιστους που βρήκε μπροστά του στο σαλόνι του ξενοδοχείου. Οι υπόλοιποι ψαχνόντουσαν στην απογευματινή προπόνηση να δουν τι έγινε με τον Άρθο. Και ανέλαβε να ενημερώσει ο Τιμούρ Κετσπάγια στο βραδινό δείπνο.

Μάλιστα ο τεχνικός της ΑΕΚ άδραξε την ευκαιρία να στείλει και το μήνυμα του: " Ο Άρθο ήθελε να φύγει και σε όποιον θέλει να φύγει εγώ δεν μπορώ να σταθώ εμπόδιο. Ήταν γι αυτόν μια ευκαιρία. Θέλω να δουλεύω με παίκτες που είναι 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα. Ήταν μια ευκαιρία γι αυτόν, τον καταλαβαίνω, γιατί έχω υπάρξει και παίκτης" τόνισε ο Κετσπάγια, που έστειλε ακόμα και μήνυμα ισονομίας.

"Θέλω να ξέρετε πως όλοι για μένα είστε ίδιοι. Σας αντιμετωπίζω το ίδιο, όποιο συμβόλαιο και αν έχετε. Και θα πάρετε όλοι ευκαιρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Ξέρω πως είναι δύσκολο για εσάς αυτό το διάστημα. Αλλά πλέον θα αρχίσουν τα φιλικά και θα αρχίσουμε να παίζουμε και μπάλα" ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

* Να σημειώσουμε ότι ο Άρθο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην ομάδα Καϊράτ Αλμάτι του Καζακστάν. Και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα η μεταγραφή, αλλιώς θα χαλάσει καθώς για τον Καζακστάν είναι η τελευταία μέρα.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ