ΑΕΚ

"Θέλει Χεντιλέτι η ΑΕΚ, αλλά..."

"Θέλει Χεντιλέτι η ΑΕΚ, αλλά..."

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2.000.000 ευρώ στη Λάτσιο για τον Σαντιάγο Χεντιλέτι, ωστόσο ο 31χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός δεν συγκινείται από την ελληνική προοπτική.

Ο 31χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, Σαντιάγο Χεντιλέτι, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα και συγκεκριμένα της Laziopress.it. Η Λάτσιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θέλει να απαλλαχθεί από τις υπηρεσίες του Χεντιλέτι καθώς πέρυσι υπέστη σοβαρό τραυματισμό, αλλά ούτε την τρέχουσα σεζόν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Κλάουντιο Λοτίτο (πρόεδρος) και Ίγκλι Τάρε (τεχνικός διευθυντής) της ομάδας, έχουν δεχθεί κρούση από την ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο ίδιος ο 31χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, ωστόσο είναι αρνητικός καθώς επιθυμεί ενδεχόμενη μεταγραφή στη Γερμανία, έχοντας ως εναλλακτική την επιστροφή του στην Αργεντινή.

Ο Σαντιάγο Χεντιλέτι ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα και μετά από τα περάσματα σε Ο' Ίγκινς (Χιλή) και Αρχεντίνος Τζούνιορς πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Μπρεστ το 2011. Τη διετία 2012-2014 επέστρεψε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Σαν Λορένσο, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φορά τη φανέλα της Λάτσιο. Είναι κάτοχος τόσο αργεντίνικου όσο και ιταλικού διαβατηρίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ