ΑΕΚ

Θέλει το μεγάλο ματς ο Μπαρμπόζα

Θέλει το μεγάλο ματς ο Μπαρμπόζα

Εκτός του καλού του εαυτού βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Μπαρμπόζα, ο οποίος περιμένει πώς και πώς το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ώστε να καταφέρει να παίξει ξανά το ποδόσφαιρο που ξέρει.

Ο Πορτογάλος της ΑΕΚ μας είχε συνηθίσει σε πολύ καλές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα αυτή στο Γ. Καραϊσκάκης, όπου έκανε τα πάντα μέσα στον αγώνα, δείχνοντας ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, από το συγκεκριμένο ματς και μετά η απόδοσή του έχει μειωθεί αρκετά, δείχνοντας ότι έχει εκνευριστεί με αρκετά πράγματα, τα οποία θα έπρεπε να αφήsει πίσω του.

Το σκληρό ποδόσφαιρο που παίζουν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ, καθώς και οι κλειστές άμυνες τον έχουν κάνει να βρίσκεται έξω από τα νερά του, να εκνευρίζεται εύκολα και ουσιαστικά να χάνει την ουσία.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο η ποιότητά του δεν μπορεί να κρυφτεί και άπαντες έχουν δει όλα όσα μπορεί να κάνει εντός αγωνιστικού χώρου.

Από πού ο ίδιος περιμένει ώστε να καθηλώσει τον κόσμο με την απόδοσή του είναι η ρεβάνς κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, την οποία περιμένει πώς και πώς τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του, ώστε να αγωνιστεί κόντρα σε μια ομάδα που θα ανοιχτεί στο γήπεδο και θα παίζει σαφώς καλύτερο ποδόσφαιρο από τους μέχρι στιγμής αντιπάλους της Ένωσης.

Περισσότερο χρόνο συμμετοχής από κάθε άλλη φορά πήρε στο ματς κόντρα στην Επισκοπή ο Κρισάντους, ο οποίος χρειάζεται ένα ολόκληρο 90λεπτό, ώστε να καταφέρει να δείξει τις ικανότητές του.

Περμένει την ευκαιρία του ως βασικός ο Κρισάντους

Ήρθε στην ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου με στόχο να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά, με τον τραυματισμό του Μπρέσεβιτς λίγο αργότερα να του δίνει την ευκαιρία να δείξει νωρίτερα όλα αυτά που μπορεί να κάνει.

Ο Κρισάντους έχει αγωνιστεί συνολικά μέχρι στιγμής 59 λεπτά, μπαίνοντας ως αλλαγή στους αγώνες κόντρα στον Αχαρναϊκό, τον Ολυμπιακό και την Επισκοπή, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βρει τα πατήματά του.

Βέβαια, αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συμβεί, αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιξε 20 λεπτά κόντρα στον Αχαρναϊκό, 9 κόντρα στον Ολυμπιακό και 30 κόντρα στην Επισκοπή.

Κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται χρόνο ώστε να βρει τον ρυθμό του, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί εύκολα όταν περνάει σε έναν αγώνα που έχει ουσιαστικά κριθεί.

Αυτό που περιμένει ο Κρισάντους και είναι θέμα χρόνου να του το δώσει ο Δέλλας, είναι ένα ολόκληρο 90λεπτο (πολύ πιθανό να συμβεί στο ματς με την Ερμιονίδα), ώστε να καταφέρει να λυθεί, να βρει τον ρυθμό του και να δείξει εντός αγωνιστικού χώρου τους λόγους για τους οποίους οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλησαν να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ