ΑΕΚ

Θέλει στόπερ τύπου Άγκερ

Θέλει στόπερ τύπου Άγκερ

Προτεραιότητα θα αποτελέσει για την ΑΕΚ η απόκτηση κεντρικού αμυντικού το καλοκαίρι, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Θέλει στόπερ τύπου Άγκερ η "Ένωση".

Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ το βάρος του ενδιαφέροντος έχει πέσει πλέον στα ημιτελικά του κυπέλλου αλλά και στα ματς των πλέι οφ που ακολουθούν. Ωστόσο οι κινήσεις που αφορούν τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό, δεν πρόκειται να "παγώσουν".

Άλλωστε η αλήθεια είναι πως ορισμένες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, είναι εκ των ων ουκ άνευ. Όπως η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και μάλιστα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Εξάλλου πρόκειται για μια κίνηση που εκκρεμεί ήδη από… πέρυσι.

Προφανώς και στην ΑΕΚ δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την επιλογή του Θέσαρ Άρθο. Και γι αυτό και ήδη έχουν βγει στην αγορά, αναζητώντας έναν κεντρικό αμυντικό που θα είναι έμπειρος, με παραστάσεις από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με ηγετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Έναν στόπερ τύπου… Άγκερ δηλαδή.

Ο 32χρονο διεθνή Δανό κεντρικό αμυντικό, η ΑΕΚ τον κοίταξε για πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε. Φέτος το όνομα του Άγκερ, ενός παίκτη με καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα με την φανέλα της Λίβερπουλ, παραμένει στην λίστα της ΑΕΚ. Αλλά όχι σε υψηλές θέσεις. Όμως είναι δεδομένο, πως στην Ένωση στο στοχεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις αμυντικών, σαν αυτή του Άγκερ.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν προχωρήσει ακόμα με τον Γιοάν Ταβάρες. Ο γεννημένος στην Γαλλία από Πορτογάλους γονείς στόπερ της Εστορίλ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Και επομένως στην ΑΕΚ, θα μπορούσαν ήδη να έχουν κλείσει την μεταγραφή, καθώς ο παίκτης είναι θετικότατος. Ο λόγος όμως που έχουν "παγώσει" την συγκεκριμένη κίνηση, είναι πως κοιτούν κάτι πολύ ποιοτικότερο για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ