ΑΕΚ

Θέλει πρωτάθλημα ο Μελισσανίδης

Θέλει πρωτάθλημα ο Μελισσανίδης
Μελισσανίδης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια αμέσως με την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα και αυτό συζήτησε εκ νέου με τους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς κατά τη διάρκεια χθεσινής συνάντησής τους με αντικείμενο συζήτησης και τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά της επιστροφής της θέλει να «χτίσει» ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος βλέπει ότι από φέτος η Ένωση διεκδικεί άνετα το Κύπελλο Ελλάδας και με ορισμένες δυνατές προσθήκες μπορεί να φτιάξει «σούπερ ομάδα» η οποία θα πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Κιτρινόμαυροι, όπως και την περυσινή σεζόν, έτσι και τώρα, έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να μην εφησυχάζει, αντιθέτως να είναι μονίμως ενεργός ανάμεσα στις μεταγραφικές περιόδους.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν έχει σταματήσει την αναζήτηση ταλέντων αλλά και περιπτώσεων που θα ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο του Δικεφάλου, ετοιμάζοντας ξανά βαλίτσες για το εξωτερικό (συγκεκριμένα για τη Βραζιλία), εκεί όπου θα τσεκάρει εκ νέου ποδοσφαιριστές και θα διαπραγματευτεί την απόκτηση του Λούκα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να δημιουργηθεί ένα σύνολο δυνατό που θα «χτυπήσει» κορυφή από την πρώτη κιόλας χρονιά της επιστροφής της Ένωσης και αυτό είναι που τόνισε στους Μιλοβάνοβιτς και Μπάγεβιτς.

Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν χθες για να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και κυρίως τα μεταγραφικά, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να ζητά τις καλύτερες επιλογές που βρίσκονται στην αγορά, έτσι ώστε να ενισχύσουν την ομάδα που κοιτάζει τίτλο.

« Θέλω ομάδα η οποία θα χτυπήσει το πρωτάθλημα από την πρώτη σεζόν. Η ΑΕΚ δεν θα χρονοτριβήσει, θα μπει δυνατά για να χτυπήσει τίτλους. Πέρασαν πολλά χρόνια και ο κόσμος απαιτεί μία ομάδα που θα είναι η καλύτερη κι εμείς οφείλουμε να του τη δώσουμε» είπε μεταξύ άλλων ο Τίγρης στους συνεργάτες του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ