ΑΕΚ

Θέλει Ορτούνιο η Τενερίφη

Θέλει Ορτούνιο η Τενερίφη

Η Τενερίφη βρίσκεται ένα ματς μακριά από την επιστροφή της στην Primera Division και κινείται για την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού φορ της Λας Πάλμας, Αλφρέδο Ορτούνιο, ο οποίος απασχολεί και την ΑΕΚ.

Ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός της Λας Πάλμας, Αλφρέδο Ορτούνιο, είναι ανάμεσα στις επιλογές της ΑΕΚ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Η Τενερίφη (21/6) νίκησε με το γκολ του Χόρχε Σάενθ (1-0) τη Χετάφε κι απέκτησε προβάδισμα για την άνοδο από τη Segunda στην Primera αν κι όλα θα κριθούν στην αναμέτρηση (24/6) του "Coliseum Alfonso Pérez".

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός "τρέχει" στην ισπανική νησιωτική ομάδα και οι "τσιτσαρέρος" κινούνται για την απόκτηση του φορ της Λας Πάλμας, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κάντιθ με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζεται σε δημοσίευμα της "Marca", η προσπάθεια που καταβάλλεται για την προσθήκη του είναι ανεξάρτητη της ενδεχόμενης ανόδου. "Η Τενερίφη δουλεύει το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Αλφρέδο Ορτούνιο ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλμπαθέτε και το 2011 μετακινήθηκε στη Χετάφε. Ακολούθησαν οι Λεβάντε, Λα Όγια Λόρκα, Γρανάδα, Τζιρόνα, Λας Πάλμας και οι δανεισμοί στις Σαραγόσα, Μαγιόρκα και Κάντιθ από την τελευταία.

Photo credits: La Liga (oficial)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ