ΑΕΚ

Θέλει να χτίσει σερί από την Κέρκυρα η ΑΕΚ

Θέλει να χτίσει σερί από την Κέρκυρα η ΑΕΚ
Μάνταλος, Μοράις ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα στις 19.30 από την Κέρκυρα, με μοναδικό στόχο να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και να πάει έτσι μέχρι το τέλος του 2016. Αλλαγές στο σύστημα από τον Μοράις.

Μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πλατανιά, η Ένωση έχει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κέρκυρας εκτός έδρας, ώστε να κάνει το 2 στα 2 και να συνεχίσει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Super League.

Και σε αυτό τον αγώνα ο Μοράις έχει πολλές απουσίες, καθώς εκτός έχουν μείνει οι Πλατέλλας, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος και Μπακασέτας, λόγω τραυματισμών, ενώ στην αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Τσιγκρίνσκι. Ο Πορτογάλος θα παρατάξει την ομάδα με 4-4-2 με ρόμβο, θέλοντας να δώσει έμφαση στο σκοράρισμα, καθώς τα γκολ θα φέρουν τη νίκη.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας, με τους Ντίντακ, Γκάλο, Κολοβέτσιο και έναν εκ των Τσιγκρίνσκι ή Λαμπρόπουλο να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Μοναδικός κόφτης θα είναι ο Σιμόες, με τους Γιόχανσον και Γαλανόπουλο να αγωνίζονται ως εσωτερικοί χαφ και τον Μάνταλο να έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Η επιθετική δυάδα θα αποτελείται από τους Αραβίδη και Αλμέιδα.

Η Κέρκυρα προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, έχει καλή ψυχολογία και σίγουρα οι Κιτρινόμαυροι δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουν, καθώς είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες που έληξε 4-0.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ