ΑΕΚ

Θέλει να "τρέξει" του Χαφέζ

Την περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ στην ΑΕΚ την ψάχνουν εδώ και καιρό. Και την "δουλεύουν" προκειμένου να την κλείσουν, πριν εμπλακούν και άλλες ομάδες, διότι ο 19χρονος Αιγύπτιος ακραίος μπακ θεωρείται "λαβράκι".

Είναι δεδομένο πως την περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ στην ΑΕΚ την ψάχνουν εδώ και καιρό. Και την "δουλεύουν" προκειμένου να την κλείσουν, πριν εμπλακούν και άλλες ομάδες. Άλλωστε ο 19χρονος Αιγύπτιος ακραίος μπακ, θεωρείται "λαβράκι"». Όμως από την στιγμή που το ενδιαφέρον για τον παίκτη είδε το φως της δημοσιότητας, στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν την υπόθεση το ταχύτερο δυνατό.

Εξάλλου ήδη δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και από την πλευρά της Λιλ. Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ σ’ αυτή την επένδυση και θα γίνει προσπάθεια για να τελειώσει η μεταγραφή ακόμα και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Χωρίς πάντως η υπόθεση να είναι εύκολη. Πάντως ακόμα και αν ο Χαφέζ φορέσει τελικά την κιτρινόμαυρη φανέλα, στην ΑΕΚ θα εξακολουθήσουν να ψάχνουν στην αγορά για την ενίσχυση του αριστερού άκρου.

Ωστόσο το όνομα του Ζούνιορ Ντιαζ διαγράφηκε από την μεταγραφική λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Κοσταρικανός προτίμησε την νεοφώτιστη στην Μπουντεσλίγκα, Ντάρμσταντ. Αντίθετα στην λίστα παραμένει το όνομα του Ισπανού, Ντίντακ. Όμως πιθανόν να προκύψουν και άλλες εναλλακτικές μέσα στις επόμενες μέρες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ