ΑΕΚ

Θέλει φορ και τον θέλει τώρα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παραμένει ο στόχος της ΑΕΚ για τουλάχιστον δυο κινήσεις ενίσχυσης μέχρι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με την μεταγραφή φορ να έχει προχωράει πιο γρήγορα απ’ όλες. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα.

Ο χρόνος πλέον και μετρά αντίστροφα μέχρι και την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και πιέζει την ΑΕΚ. Η στόχευση για τουλάχιστον δυο κινήσεις, μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, παραμένει. Το ίδιο και οι άμεσες ανάγκες ενίσχυσης στις θέσεις του φορ, του στόπερ και του εξτρέμ.

Όμως φαίνεται πως η κίνηση που προχωρά πιο γρήγορα απ’ όλες, είναι αυτή του επιθετικού. Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως στην περίπτωση της μεταγραφής φορ, έχει γίνει προεργασία τέτοια, που επιτρέπει αισιοδοξία για άμεσες εξελίξεις.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει έναν επιθετικό που να είναι κινητικός και να μπορεί να κινείται και να εκτελεί εξίσου καλά τόσο εντός, όσο και εκτός περιοχής. Να έχει περίπου τα χαρακτηριστικά του Αραούχο. Μάλιστα κατά μια πληροφορία, ο εκλεκτός μπορεί να είναι ακόμα και συμπατριώτης του Αραούχο. Πάντως σίγουρα πρόκειται για ένα σχετικά… ελαφρύ φορ, που είναι πολύ κινητικός.

"ΜΑΤΙΕΣ" ΣΕ ΠΟΝΣΕ, ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ

Αυτόν τον τύπο φορ έχει ζητήσει ο Ουζουνίδης και μια τέτοια περίπτωση, είναι αυτή που έχει εντοπίσει και προχωρά η ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και δημοσίευμα της Ώρας των Σπορ, που αναφέρει πως υπάρχουν σκέψεις για τον Εζέκιελ Πόνσε. Τον 21χρονο Αργεντινό επιθετικό της Ρόμα, που πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Λίλ με 2 γκολ σε 28 εμφανίσεις. Μάλιστα είναι μια περίπτωση που είχε κοιτάξει και πέρυσι το καλοκαίρι η ΑΕΚ.

Όσο για τη μεταγραφή του στόπερ, στην Ένωση ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο εκλεκτό. Παρόλο που έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, εξ όσων έχουν προταθεί. Βεβαίως η πίεση του χρόνου, μπορεί να φέρει όλες τις εξελίξεις πιο μπροστά, ακόμα και για το κεντρικό αμυντικό, ή ακόμα και για τον εξτρέμ. Ειδικά από την στιγμή που πλέον βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα ο Ουζουνίδης και οι συσκέψεις κορυφής θα είναι καθημερινές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ