ΑΕΚ

Θέλει φορ και άμεσα η ΑΕΚ

Θέλει φορ και άμεσα η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Τα διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών του Μπρέσεβιτς και του Ντακόλ, καθιστούν απαραίτητη την προσθήκη φορ περιοχής την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στην ΑΕΚ.

Προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ με τους τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών, ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όπου η Ένωση έχει και τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου και θέλει να παλέψει για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ειδικά στην επιθετική γραμμή, στον Δικέφαλο αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα μετά και τις ενοχλήσεις του Ιβάν Μπρέσεβιτς στο γόνατο, την ίδια στιγμή που ο Άλεξ Ντακόλ είναι τραυματίας και ο Χρήστος Αραβίδης αποδίδει καλύτερα ως περιφερειακός επιθετικός.

Οι Κιτρινόμαυροι που δεν βιάστηκαν όλον αυτόν τον καιρό να ενισχύσουν το ρόστερ με κάποιον φορ, φαίνεται πλέον ότι κινούνται με γρήγορους αλλά πάντα προσεκτικούς ρυθμούς, έτσι ώστε να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί.

Από χθες μάλιστα, Τρίτη, υπάρχει η αίσθηση η οποία προκύπτει από μανατζερικους κύκλους ότι η ΑΕΚ φουλάρει για επιθετικό, την ίδια στιγμή που ο Ούγκο Αλμέιδα παραμένει ελεύθερος και περιμένει μία καλύτερη οικονομική πρόταση από την Ένωση.

Ο Πορτογάλος είναι θετικός για την μετακόμιση του στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως οι Κιτρινόμαυροι τον θέλουν από τώρα στην ομάδα κάτι που εμποδίζει τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παράλληλα, πέραν του Αλμέιδα, ο Μιλοβάνοβιτς έχει στα σκαριά ακόμα μία περίπτωση επιθετικού, την οποία δουλεύει εδώ και καιρό χωρίς να επιτρέψει να διαρρεύσουν λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ