ΑΕΚ

Θα πάει στο CAS για τον Ντίντακ η Εσπανιόλ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στα άκρα θα πάει η υπόθεση του Ντίντακ ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Εσπανιόλ, με την ισπανική ομάδα να πηγαίνει ακόμα και μέχρι το CAS για τον Ισπανό μπακ.

Η ΑΕΚ εδώ και λίγο καιρό ενεργοποίησε την ρήτρα ανανέωσης που κατείχε όσον αφορά την υπόθεση του Ντίντακ Βίλα. Κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα και χωρίς διαπραγματεύσεις εκ νέου ο ποδοσφαιριστής ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Φαίνεται όμως ότι ο ίδιος δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο, αφού ήθελε να μπει σε νέες διαπραγματεύσεις για να μπορέσει να ζητήσει και αναπροσαρμογή συμβολαίου απ’ τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ισπανός μπακ παρόλα αυτά έχει ειδοποιηθεί απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βρίσκεται στην πρώτη της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα απ’ την Καταλονία, φαίνεται πως έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Εσπανιόλ.

Η κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι λίγο περίπλοκη, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αλλά και η ισπανική ομάδα υποστηρίζουν ότι είναι ελεύθερος, εν αντιθέσει με την ΑΕΚ, που τονίζει ότι έχει ανανεωθεί η ρήτρα ανανέωσης του.

Σίγουρα, βρισκόμαστε στην αρχή ενός σίριαλ, που τα μέχρι τώρα δεδομένα η πλευρά της Εσπανιόλ είναι διατεθειμένοι να το πάει και μέχρι το CAS την υπόθεση, ώστε να δικαιωθεί και να μείνει ο παίκτης ελεύθερος.

Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσεις και να διαβεβαιώσεις ποιος έχει δίκιο, αν και η FIFA από μόνη δεν αναγνωρίζει τις ρήτρες ανανεώσεις (τα «+1 και +2» στα συμβόλαια των παικτών) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθούν οι δυο πλευρές, βγαίνοντας χαμένη η ΑΕΚ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ