ΑΕΚ

"Θα μείνει στην Λας Πάλμας ο Αραούχο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας μίλησε με τον Αραούχο και τον ενημέρωσε πως παρά τις προτάσεις, δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει.

Η εικόνα που ερχόταν από την Ισπανία ως προς την διαχείριση από της Λας Πάλμας της υπόθεσης Αραούχο, ήταν πως περιμένουν τον παίκτη στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 10 Ιουλίου, αλλά παράλληλα ψάχνονται και για ενίσχυση στην επίθεση.

Κάτι που θα καθιστούσε το μέλλον του Αργεντινού φορ αβέβαιο. Και αυτό σκόπευε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ. Ωστόσο σημερινό (13/6) δημοσιεύμα της « udlaspalmas.net», φαίνεται να αλλάζει αυτή την εικόνα. Προς το... δυσμενέστερο για τις επιδιώξεις της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «ElTransistor» και κατέστησε σαφές πως έχει ήδη μιλήσει με τον Αραούχο και τον έχει ενημερώσει πως η επιθυμία να τον έχει στην ομάδα, είναι απολύτως αληθινή. «Μετά απ’ αυτή την δήλωση είναι ξεκάθαρο, πως παρά τις προσφορές που υπάρχουν, δεν υπάρχει η επιθυμία να φύγει ο παίκτης από την ομάδα» σημειώνει το δημοσίευμα και προσθέτει πως «καθοριστικό ρόλο σ’ αυτή την απόφαση, έχει παίξει η εξαιρετική παρουσία του Αραούχο με την φανέλα της ΑΕΚ».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ