ΑΕΚ

Θα επιμείνει η ΑΕΚ στην υπόθεση Κάιπερς

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ δεν αποσύρεται από την υπόθεση του Κάιπερς και αναμένει την τοποθέτηση του Εργοτέλη για τις δηλώσεις του Βέλγου ποδοσφαιριστή και του εκπροσώπου του.

Η αλήθεια είναι πως ουδείς στην ΑΕΚ έπεσε από τα… σύννεφα από τις δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει τόσο ο ίδιος ο Ούγκο Κάιπερς όσο και ο μάνατζερ του. Γι αυτό άλλωστε και μέχρι ακόμα και νωρίς σήμερα (27/5) το μόνο που επιβεβαίωναν σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Βέλγου επιθετικού, ήταν τη συμφωνία με τον Εργοτέλη.

Και αυτό διότι είχαν διαπιστώσει πως οι εκπρόσωποι του Κάιπερς, εισπράττοντας το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από άλλες ομάδες, επιχειρούν να κερδίσουν και χρόνο και καλύτερη πρόταση. Έστω και αν είχε αρχικά υπάρξει σύγκλιση της ΑΕΚ και με την πλευρά του παίκτη.

Πλέον στην Ένωση τηρούν μια στάση αναμονής. Δεν δείχνουν διατεθειμένοι, τουλάχιστον προς το παρόν, να αποσυρθούν από την υπόθεση. Περιμένουν μια επίσημη τοποθέτηση του Εργοτέλη ( η οποία ήρθε λίγο αργότερα), με τον οποίο ο Κάιπερς έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Και αναλόγως θα πράξουν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ