ΑΕΚ

"Θα επανέλθει το καλοκαίρι για Βράνιες η Άντερλεχτ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "dhnet.be", η ΑΕΚ απέρριψε τρεις προτάσεις της Άντερλεχτ για τον Όγκνιεν Βράνιες, αλλά οι Βέλγοι αναμένεται να επανέλθουν το προσεχές καλοκαίρι.

Ύστερα απ' τη συζήτηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Όγκνιεν Βράνιες, το κεφάλαιο "μεταγραφή στην Άντερλεχτ" έκλεισε για τον Βόσνιο αμυντικό. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ξεκαθάρισε στον 28χρονο αμυντικό πως δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να μετατίθενται για το καλοκαίρι.

Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας " dhnet.be" αποκαλύπτει πως οι διοικούντες την Ένωση απέρριψαν συνολικά τρεις προτάσεις για τον δανεισμό του Βράνιες, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να αποχωρήσει στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, όπου αναμένεται να κριθούν πολλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Βέλγων, η Άντερλεχτ δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα και αναμένεται να επανέλθει το προσεχές καλοκαίρι με νέα πρόταση, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός πως ο Βόσνιος στόπερ θα έχει συμβόλαιο γι' ακόμα ένα χρόνο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ