ΑΕΚ

"Θα είμαστε μαζί"

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24 καταγράφει όλα όσα έγιναν στα Σπάτα, στην πρώτη προπόνηση του Χιμένεθ, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Για όλους όσους βρίσκονται στην ΑΕΚ, πλην του Μανόλο Χιμένεθ, η προπόνηση της Πέμπτης (11/5), δεν είχε απολύτως καμία διαφορά μ’ αυτή της Τετάρτης (10/5). Ίσως μόνο το γεγονός πως μειώθηκαν οι μέρες που απομένουν, μέχρι και το ματς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα για τον Ισπανό τεχνικό, η Πέμπτη 11 Μαίου, ήταν μια μέρα ξεχωριστή και ιδιαίτερη στα Σπάτα. Παρόλο που δεν είχε να κάνει τίποτα διαφορετικό, από ένα πρόγραμμα προπόνησης. Όμως πλέον ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν. Κάτι που δεν ίσχυε στην προπόνηση της αμέσως προηγούμενης μέρας και πριν γίνει το ραντεβού με τον Μελισσανίδη.

Πάντως η συμπεριφορά του Χιμένεθ, δεν ήταν διαφορετική. Ούτε κυρίως η διάθεση του. Το ίδιο ορεξάτος για δουλειά με τις προηγούμενες μέρες. Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός μοιράστηκε με τους ποδοσφαιριστές του τις… εξελίξεις. Παρόλο που οι περισσότεροι είχαν ήδη ενημερωθεί είτε από τα ΜΜΕ, είτε από συμπαίκτες τους. Ωστόσο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο Χιμένεθ ενημέρωσε τους παίκτες του, όσο πιο… λακωνικά μπορούσε. «Να ξέρετε πως έχω συμφωνήσει με την ομάδα και θα είμαστε μαζί και του χρόνου. Γράφτηκε και κάτι σχετικό με αυτό το θέμα στον Τύπο» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και έκλεισε άμεσα το θέμα.

Μάλιστα στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Όπως μια συνηθισμένη μέρα στη… δουλειά. "Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε αυτή την φορά στην έδρα του ΠΑΟΚ και ξέρετε οι περισσότεροι από εσάς τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα πλέι οφ είναι ο στόχος μας" τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος επεσήμανε στους «κιτρινόμαυρους», προς γνώση και συμμόρφωση, πόσο καταστροφικό θα είναι για την ομάδα, το σενάριο να τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των πλει οφ, ως προς την θέση που θα πάρει στην Ευρώπη για τα νέα σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ