ΑΕΚ

"Τεχνητή" γαλήνη μετά την... καταιγίδα στην ΑΕΚ

"Τεχνητή" γαλήνη μετά την... καταιγίδα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη απ' τη Σιγκαπούρη αναμένεται να φέρει εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην παραμονή ή μη του Τιμούρ Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η "βαριά" ήττα και η τρομερά κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε ισχυρές σεισμικές δονήσεις εντός της ΑΕΚ. Μάλιστα τη Δευτέρα (03/10) φαινόταν πως θα μπορούσε να υπάρξει ακόμα και... τσουνάμι εξελίξεων.

Συσκέψεις επί συσκέψεων των διοικούντων, έντονη αμφισβήτηση, βαρύ κλίμα για τον Κετσπάγια, ακόμα και παρουσία του Γεωργιανού τεχνικού στα γραφεία της ΠΑΕ για εξηγήσεις. Ωστόσο μετά την χθεσινή "θύελλα", φαίνεται η Τρίτη (04/10) έφερε γαλήνη στην ΑΕΚ. Μια γαλήνη όμως, που επί της ουσίας είναι τεχνητή. Και αυτό διότι κανένα ζήτημα δεν έκλεισε οριστικά χθες.

Το "συνεχίζουμε κανονικά" που είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την συνάντηση με Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς και για το οποίο ενημερωθήκατε από το Sport24.gr που ήταν παρών στα γραφεί της ΠΑΕ, δεν συνοδεύτηκε από ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του. Ούτε ελάφρυνε το κλίμα. Ο Κετσπάγια ωστόσο, έφυγε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ, παραμένοντας στη θέση του. Κάτι που δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως θα αλλάξει, τουλάχιστον προς ώρας.

Ο Μελισσανίδης βρίσκεται στη Σιγκαπούρη για επαγγελματικό ταξίδι και προφανώς δεν σκοπεύει να λύσει οτιδήποτε δια τηλεφώνου. Παρότι είναι βέβαιο πως βρίσκεται ήδη από τη Δευτέρα σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους της ομάδας στην Αθήνα. Το σημερινό δεδομένο, είναι πως ο Κετσπάγια, παραμένει στην θέση του, χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν είχαν ούτε και σήμερα προπόνηση, καθώς το ρεπό που πήραν μετά το ντέρμπι, ήταν διήμερο. Επομένως μετά από όσα έγιναν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, θα πάνε την Τετάρτη (05/10) για πρώτη φορά στα Σπάτα για προπόνηση. Για τις (μη) εξελίξεις έχουν ενημερωθεί από τα ΜΜΕ. Και έχει ενδιαφέρον πλέον το κλίμα στην αυριανή προπόνηση, καθώς με τα τωρινά δεδομένα, ο Κετσπάγια θα είναι κανονικά στην θέση του.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσιγκρίνσκι: "Είχαμε πρόβλημα και τακτικά και τεχνικά"
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Κετσπάγια: "Εγώ τα γ...α όλα και δεν χρειαζόμουν κανέναν"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ