ΑΕΚ

Τετραήμερο στα Κανάρια Νησιά ο Αραούχο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στα Κανάρια Νησιά. Βρέθηκε στο προπονητικό της Λας Πάλμας, στα παλιά του λημέρια, για να δει καλούς φίλους.

Το χαμόγελο του και όχι μόνο τα γκολ του, έχει ξαναβρεί ο Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ σ’ αυτούς τους περίπου δυο μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα. Και το πόσο χαρούμενος δείχνει ο Αργεντινός φορ, το λένε όλοι ανεξαιρέτως όσοι ζουν τον παίκτη καθημερινά στα Σπάτα.

Παρόλα αυτά ο Αραούχο επέλεξε να εκμεταλλευτεί αυτό το τετραήμερο ρεπό που έχει δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ, για να ταξιδέψει στα Κανάρια νησιά, για πρώτη φορά από τότε που μετακόμισε στην Αθήνα. Κυρίως ο Αργεντινός φορ, έχει δημιουργήσει καλούς φίλους, τα περίπου 2,5 χρόνια που αγωνιζόταν στην Λας Πάλμας. Και ήθελε να τους ξαναδεί.

Επίσης, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα, ο Αραούχο επισκέφτηκε και τα παλιά του λημέρια, για να δει πρώην συμπαίκτες του. Ο Αργεντινός φορ βρέθηκε στο Barranco Seco (προπονητικό κέντρο Λας Πάλμας), μετά το τέλος της προπόνησης της πρώην ομάδας του. Και για αρκετή ώρα μίλησε με πρώην συμπαίκτες του. Μάλιστα οπαδοί που ήταν παρόντες, μετά την αρχική έκπληξη για την παρουσία του Αραούχο, σχεδόν τον… πολιόρκησαν για να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα.

Και σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τον παρότρυναν να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Λας Πάλμας. Μάλιστα κατά την ερμηνεία που έχει το σαιτ «udlaspalmas.net», ο πρόεδρος της ομάδας Μιγκέλ Άνχερ Ραμίρεζ, με τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών, έχει προαναγγείλει την επιστροφή του Αραούχο τον Ιούνιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ