ΑΕΚ

Τέταρτος τραυματισμός για βασικό ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ

Τέταρτος τραυματισμός για βασικό ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέα ατυχία για την ΑΕΚ, καθώς ο Ντίντακ αποχώρησε από τη προπόνηση της Τρίτης (11/10) με πρόβλημα στην κνήμη.

Από ατυχία σε ατυχία το πηγαίνει η ΑΕΚ. Αυτή την φορά, το νέο "θύμα" είναι ο Ντίντακ Βιλά. Ο Ισπανός μπακ κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (11/10), πάνω σε μια δυνατή μονομαχία με τον Μανωλά, κτύπησε χαμηλά στην κνήμη. Πονούσε πολύ και γι αυτό και αποχώρησε από το γήπεδο.

Το πόδι του Ντίντακ έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα, ωστόσο φαίνεται να μην είναι κάτι σοβαρό. Πάντως στην ΑΕΚ θα περιμένουν και τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Τετάρτη, για να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του Ισπανού και κυρίως για τις πιθανότητες να παίξει στη Λάρισα.

Στο μεταξύ, απομακρύνεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να προλάβει να είναι έτοιμος ο Αντρέ Σιμόες για το ματς της Δευτέρας (17/10). Ο Πορτογάλος μέσος έμεινε και σήμερα μόνο στο γυμναστήριο. Και δεν έπιασε καθόλου μπάλα. Κάτι που σημαίνει πως πλέον οι πιθανότητες να μπει εγκαίρως σε κανονικό πρόγραμμα, μειώθηκαν ακόμα περισσότερο.

Επίσης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρόναλντ Βάργκας, ενώ ο Τζολέον Λέσκοτ έκανε για δεύτερη μέρα θεραπεία στο γόνατο του. Όσο για τον Πέτρο Μάνταλο και τον Τάσο Μπακασέτα, επέστρεψαν από την εθνική και έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπροστά στο ίδιο πρόβλημα
Δύσκολα και για Λάρισα ο Σιμόες
Λέσκοτ ξανά, το 2017;
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ