ΑΕΚ

"Τέταρτη πρόταση της Άντερλεχτ για Βράνιες"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, η Άντερλεχτ επιμένει για τον Όγκνιεν Βράνιες και μάλιστα κατέθεσε και τέταρτη πρόταση για τον Βόσνιο στόπερ.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν χθες (25/1), ο Όγκνιεν Βράνιες αναμένεται να επιστρέψει σήμερα (26/1) στην Αθήνα από το ταξίδι αστραπή στο Βελιγράδι, προκειμένου να βρεθεί τρόπος να σβήσει η "φωτιά" που άναψε από το επεισόδιο της Τετάρτης (24/1).

Τουλάχιστον αυτό δεσμεύτηκε ο Βόσνιος στόπερ στους ανθρώπους της ΑΕΚ ως προς την... επιστροφή του από τη Σερβία. Πάντως σύμφωνα με τους Βέλγους, η Άντερλεχτ επιμένει στην προσπάθεια για απόκτηση του Βράνιες.

Η εφημερίδα "nieuwsblad.be" αναφέρει πως η ομάδα των Βρυξελλών κατέθεσε μια ακόμα πρόταση στην ΑΕΚ, ύψους 500.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και δυο εκατομμυρίων από το καλοκαίρι και μετά.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει υπάρξει και νέα επαφή της Άντερλεχτ με τον ίδιο τον παίκτη, ενώ δίδεται και η παράμετρος πως το σπίτι του Βράνιες... φρουρείται από την αστυνομία, καθώς πλέον ο Βράνιες δεν είναι αγαπητός στον κόσμο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ