ΑΕΚ

Τετ α τετ Χιμένεθ με Βράνιες

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα που εμμέσως πλην σαφώς, αφορούσε και τον Όγκνιεν Βράνιες, με τον οποίο είχε τετ α τετ πριν τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Πριν αποφασίσει ο Μανόλο Χιμένεθ να συμπεριλάβει κανονικά τον Όγκνιεν Βράνιες στην αποστολή για το αυριανό (27/1) ματς με τη Λαμία, είχε ένα τετ α τετ μαζί του, ενώ στην ομιλία που έκανε ο Ισπανός τεχνικός πριν ξεκινήσει η σημερινή (26/1) προπόνηση, έστειλε μήνυμα προς όλους τους ποδοσφαιριστές, το οποίο όμως εμμέσως πλην σαφώς αφορούσε και τον Βόσνιο αμυντικό.

"Το ματς με τον Ολυμπιακό πέρασε και δεν πρέπει να το ξανασυζητήσουμε. Τώρα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το πρωτάθλημα και πρώτα το ματς με την Λαμία. Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τρεις βαθμούς.

Μετά θα έχουμε καιρό να τα πούμε για τον Ολυμπιακό. Έχουμε τρεις διοργανώσεις και πολλά παιχνίδια. Σας το έχω ξαναπεί, ότι θα χρειαστείτε όλοι. Εμείς είμαστε εδώ για όλα τα ματς. Να ξέρετε σας υπολογίζω όλους και πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι για να βοηθήσετε", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (27/01) αγώνα, οι ποδοσφαιριστές είχαν ετοιμάσει μετά το δείπνο, τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Χιμένεθ!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ