ΑΕΚ

Τετ α τετ Λυμπερόπουλου με Γουντ για τον Ανέστη

Τετ α τετ Λυμπερόπουλου με Γουντ για τον Ανέστη
Ανέστης EUROKINISSI

Το Sport24.gr αποκαλύπτει το ραντεβού που είχε ο νέος εκπρόσωπος του βασικού γκολκίπερ της Ενωσης με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι σκέψεις για ανανέωση και οι πιθανότητες μεταπήδησης σε βρετανικό σύλλογο.

Μέχρι και περίπου δύο μήνες πριν, η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί στον Γιάννη Ανέστη ήταν ότι η ΑΕΚ δεν καιγόταν ιδιαίτερα για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ήταν ωστόσο διαφορετικά τα δεδομένα… Ο τερματοφύλακας της Έ νωσης πορευτόταν «κυνηγημένος» για κάθε κακό που είχε υποστεί η ομάδα, κατάσταση που ατυχώς για την ΑΕΚ, προωθούνταν και εκ των έσω.

Τα δεδομένα άλλαξαν άρδην όταν, μετά τον πρώτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ (για τον οποίο του χρεώθηκαν με πείσμα και εμπάθεια λάθη άλλων), ο Ανέστης πραγματοποίησε σωρεία καλών εμφανίσεων και σημαντικών επεμβάσεων. Πέρασε το κατώφλι της Εθνικής ομάδας και ένα γραφείο ατζέντηδων από την Αγγλία, επικεφαλής του οποίου είναι οι Στιβ Γουντ και Ντάμιεν Κόμολι, εμφανίστηκε στο δικό του!

Ο πρώτος, ο οποίος έχει επωμιστεί την περίπτωση του Ανέστη, ήταν την Τρίτη στην Αθήνα και είχε εκτεταμένη συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Νίκο Λυμπερόπουλο. Τον άνθρωπο που το καλοκαίρι του 2013, είχε πρωτοστατήσει ώστε ο άγουρος και εμφανώς ανέτοιμος για τα δοκάρια μιας μεγάλης ομάδας Ανέστης, να μεγαλώσει μαζί με την Ένωση μέσα από τις μικρότερες κατηγορίες και να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Ο βασικός της «κίπερ» και μέλος της εθνικής Ελλάδας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ, ΠΩΛΗΣΗ

Είναι βέβαιο ότι η επιλογή του Ανέστη να ενδώσει στο ενδιαφέρον των Άγγλων και να συνάψει συμφωνία μαζί τους, ανοίγει και διαφορετικούς πιθανούς ορίζοντες στην καριέρα του. Το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, άρα από τον Ιανουάριο αποκτά την ευχέρεια να υπογράψει οπουδήποτε κρίνει. Κι εδώ έρχεται η στιγμή της απόφασης για την ΑΕΚ. Θέλει να κρατήσει τον 26χρονο γκολκίπερ στο ρόστερ της, ή όχι;

Στη συζήτηση που έγινε με τον Στιβ Γουντ, αναγνωριστικού περιεχομένου σε πρώτη φάση, προφανώς και υπήρξε ενημέρωση για τις οικονομικές αξιώσεις του υψηλόσωμου γκολκίπερ. Η ΑΕΚ σε αυτή τη φάση δεν προχωρήσει σε ξεκάθαρη πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας. Έλαβε επίσης γνώση ότι ενδέχεται να προκύψει ενδιαφέρον για τον Ανέστη κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να φύγει με μεταγραφή, άρα και όφελος για την ομάδα.

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, τα πάντα είναι ανοιχτά. Από την ανανέωση του συμβολαίου του Ανέστη, έως την πώλησή του το Γενάρη, μέχρι και τη φυγή του το καλοκαίρι έχοντας την ελευθέρας του ανά χείρας. Από τη στιγμή πάντως που ο ατζέντης ζήτησε το ραντεβού και ήλθε στην Ελλάδα για να δει τον Λυμπερόπουλο, σημαίνει ότι όντως κάτι δρομολογείται και από τη δική του πλευρά, το οποίο ενδεχομένως και να είναι άμεσο. Ακούγεται δε ότι εκπρόσωποι αγγλικών ομάδων ενδέχεται να αφιχθούν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον Ανέστη σε ματς της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ