ΑΕΚ

Τεστάρει τις δυνάμεις της με Νίκη

Τεστάρει τις δυνάμεις της με Νίκη
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 19.00 (Sport24.gr / NOVA) τη Νίκη Βόλου, στο πρώτο της δυνατό τεστ ενόψει της νέας σεζόν. Διαβάστε την πιθανή ενδεκάδα της Ένωσης.

Μετά το… χαλάρωμα κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου, οι παίκτες της ΑΕΚ θα αντιμετωπίσουν σήμερα στο Πανθεσσαλικό τη Νίκη Βόλου, στο πρώτο δυνατό τεστ της φετινής σεζόν.

Ο Δέλλας, όπως έδειξε στις προπονήσεις, έχει αποφασίσει κάποια πράγματα για την βασική 11αδα και είναι έτοιμος να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές.

Όπως όλα δείχνουν οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος θα είναι οι δύο στόπερ, με τους Πεταυράκη και Μπακάκη να αγωνίζονται στα μπακ. Οι Κορδέρο και Ανάκογλου θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ, ενώ ο Μάνταλος θα έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αραβίδης, με τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα να είναι αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Να θυμίσουμε, ότι οι οπαδοί της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά και τον σημερινό αγώνα κόντρα στη Νίκη Βόλου με τα εισιτήρια να κυμαίνονται από 10 έως 20 ευρώ.

Μετά τη λήξη του φιλικού, θα γίνει η απονομή της «κούπας» του πρωταθλητή της Football League 2013-2014 στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, που μετά από 48 χρόνια επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ