ΑΕΚ

Τεστ υπ’ αριθμόν τρία για την ΑΕΚ

Τεστ υπ’ αριθμόν τρία για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ αναμετράται με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 19:00 στην Οπαλένιτσα σε φιλική αναμέτρηση και ο Τραϊανός Δέλλας σκοπεύει και πάλι να παρατάξει δυο διαφορετικές ενδεκάδες, σε κάθε ημίχρονο.

Δυνατός αντίπαλος η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν μπορεί να θεωρηθεί. Είναι βλέπετε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας του Ισραήλ. Όμως έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ τα δυνατά φιλικά τα έχει αφήσει για τον Αύγουστο (Σεβίλλη – Ιντερ).

Ο Τραϊανός Δέλλας και στο σημερινό (29/7 – 19.00 ώρα Ελλάδας) τρίτο στη σειρά τεστ εδώ στην Πολωνία, σκοπεύει να κάνει ξανά αγωνιστικά πειράματα και να βγάλει χρήσιμα για τη δουλειά στο μοντάρισμα, συμπεράσματα.

Το θετικό για τον τεχνικό της ΑΕΚ είναι πως θα έχει στη διάθεση του και τον Μιγκέλ Κορδέρο, που απουσίασε από το ματς με την Κίελτσε, αλλά και τον Άρη Σοϊλέδη, οποίος θα παίξει για πρώτη φορά σε φιλικό στην φετινή προετοιμασία.

Ο Δέλλας σκοπεύει και πάλι να παρατάξει δυο διαφορετικές ενδεκάδες, σε κάθε ημίχρονο. Ενώ αυτή την φορά, πειραματισμούς στην επίθεση δεν θα κάνει, καθώς ο Τζεμπούρ επιστρέφει στην φυσική του θέση, στην αιχμή του δόρατος.

Όπως και στο φιλικό της Κυριακής (26/7) με την Κίελτσε, έτσι και σήμερα (29/7) η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την Οπαλένιτσα. Το ματς θα γίνει και πάλι στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου του Ρεμές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ