ΑΕΚ

Τέσσερις συν τέσσερις στον "αέρα" στην ΑΕΚ

Τέσσερις συν τέσσερις στον "αέρα" στην ΑΕΚ
ΑΕΚ INTIME SPORTS

Εκτός από την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, στην ΑΕΚ έχουν έχουν και άλλες εκκρεμότητες, όπως τους παίκτες που θα αποδεσμευτούν. Ανοίγει το πέταλο στα Πηγάδια.

Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν πέσει η αυλαία της καλοκαιρινής περιόδου, στην ΑΕΚ έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην κίνηση που θα κάνουν για την περαιτέρω ενίσχυση στην επίθεση. Όμως η άφιξη ενός ακόμα σέντερ φορ, δεν είναι η μοναδική εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει. Υπάρχουν και οι αποχωρήσεις που θα πρέπει να γίνουν από τα Σπάτα. Και μάλιστα άμεσα.

Ήδη είναι τέσσερις οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται καθόλου για τη νέα σεζόν και εξακολουθούν να κάνουν προπονήσεις καθώς δεν έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενώ είναι και ακόμα τέσσερις, που το μέλλον τους ακόμα παραμένει θολό.

Η πρώτη τετράδα

Στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή των κομμένων, ανήκουν ο Βασίλης Ρόβας, ο Φώτης Καραγκιολίδης, ο Γιώργος Σαρρής και ο Μάρκος Ντούνης. Κανένας εξ αυτών δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ, κανένας δεν έχει πάρει νούμερο στην φανέλα και κανένας δεν προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Όμως κάνεις δεν έχει βρει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όλοι μπορούν να φύγουν ως ελεύθεροι. Έχουν κάνει συζητήσεις και με ομάδες Σουπερλίγκα αλλά και Β’ εθνικής και κάποιοι ακόμα και με ομάδες του εξωτερικό. Χωρίς να έχουν κλείσει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, καμία συμφωνία. Και ο χρόνος πλέον κυλά αντίστροφα.

Η δεύτερη τετράδα

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που αποτελούν τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις. Είναι ο Δημήτρης Γροντής, ο Ντάρκο Ζόριτς, ο Αμπλαγιέ Φαγιέ και ο Σταύρος Πεταυράκης. Όλοι τους ήταν παρόντες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία και δεν τίθεται θέμα να μείνουν ελεύθεροι. Οι τρεις πρώτοι ακόμα κάνουν προπονήσεις κανονικά με την ομάδα. Ο Γροντής μάλιστα ήταν και στην αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά.

Όμως μαζί και με τον Μπρέσεβιτς, το ρόστερ της ΑΕΚ αριθμεί αυτή την στιγμή 31 ποδοσφαιριστές. Και πρόκειται να προστεθεί και ακόμα ένας. Με τον Δέλλα να θέλει να δουλεύει με μικρό και ευέλικτο ρόστερ. Επομένως δεν αποκλείεται μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικές περιόδου, ο Φαγιέ με τον Ζόριτς να παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού. Αντιθέτως λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον αυτό το σενάριο για τον Γροντή. Όσο για τον Πεταυράκη, θεωρητικά έχει παραχωρηθεί δανεικός στον Άρη. Αλλά θα ισχύσει ο δανεισμός, μόνο αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίξει στη Β’ και όχι στην Γ’ εθνική.

Ανοίγει το πέταλο για την ΑΕΚ

Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, αμά τη επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, δίνει το Σάββατο (29/8) η ΑΕΚ στην Ξάνθη. Και δεν θα είναι μόνη της στο γήπεδο στα Πηγάδια. Άλλωστε δεν ήταν ούτε στα χωράφια της Γ’ εθνικής. Για τις ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ θα ανοίξει το πέταλο του γηπέδου της Ξάνθης. Με χωρητικότητα 1300 ατόμων.

Επισήμως εισιτήρια δεν θα πάρει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το ματς με την Ξάνθη, καθώς απαγορεύονται οι οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών. Όμως στις δυο συσκέψεις που έγιναν με τους ανθρώπους των δυο ομάδων, αποφασίστηκε να ανοίξει μια θύρα για να φιλοξενήσει τους οπαδούς της ΑΕΚ που μεμονωμένα θα πάνε στο γήπεδο. Άλλωστε ήδη από την Δευτέρα (24/8) το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και κόσμος της Ένωσης, κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα, αναζητούσε τρόπο να βρεθεί το προσεχές Σάββατο (29/8) στα Πηγάδια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ