ΑΕΚ

Τέσσερις μέσα, τρεις έξω στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τέσσερις επιστροφές αλλά και τρεις σημαντικές απουσίες, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (4/3 – 17.15) ματς με τον Πανιώνιο. Κτύπησε στην προπόνηση ο Τσιγκρίνσκι.

Με σημαντικές επιστροφές, αλλά και εξίσου σημαντικές απουσίες (μάλιστα η μια της τελευταίας στιγμής) «έκλεισε» η αποστολή για το αυριανό (4/3 – 17.15) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο. Ο Σέρχιο Αραούχο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και φώναξε κανονικά παρών στο προσκλητήριο του Μανόλο Χιμένεθ.

Το ίδιο και ο Γιώργος Γιακουμάκης που επίσης ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Ενώ τόσο ο Παναγιώτης Κονέ, όσο και ο Έλντερ Λόπες, έδειξαν ήδη από σήμερα (3/3) πως είναι έτοιμοι για να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Γι αυτό και ο Χιμένεθ τους πήρε στην αποστολή και μάλιστα δεν αποκλείεται ένας εκ των δυο, να βρεθεί στην βασική ενδεκάδα. Αυτά ήταν τα καλά μαντάτα για τον Ισπανό τεχνικό.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ

Το κακό μαντάτο ήταν, πως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση. Σε μια άσκηση υπέστη μια ελαφριά κάκωση στον έσω πλάγιο. Και κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι. Επίσης εκτός έμειναν και ο Αντρέ Σιμόες και ο Νίκλας Χουλτ, προκειμένου αμφότεροι να συνεχίσουν την θεραπεία τους και να «φορτσάρουν» για να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Μοράν, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ είχε παιχνίδι μόλις πριν από τρεις μέρες, η σημερινή προπόνηση δεν μπορούσε να είναι σε υψηλούς ρυθμούς. Πάντως πριν μπουν οι παίκτες για να δουλέψουν στο γήπεδο, «μελέτησαν» τον αυριανό αντίπαλο. Ο Χιμένεθ, όπως συνηθίζει άλλωστε, έδειξε στους παίκτες του σε βίντεο το παιχνίδι του Πανιωνίου. Και έκανε συγκεκριμένες παρατηρήσεις και για την ανασταλτική, αλλά και για την επιθετική λειτουργία του αυριανού αντιπάλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ