ΑΕΚ

Τέσσερις απουσίες στα Σπάτα

Τέσσερις απουσίες στα Σπάτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές διεξήχθη την Τετάρτη, η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ποια ονόματα φιγουράρουν στο απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια.

Το απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια έτσι κι αλλιώς ήταν μακρύ, αλλά από χθες (11/10) έγινε ακόμα μακρύτερο, καθώς προστέθηκε και το όνομα του Ντίντακ Βιλά. Και η σημερινή (12/10) πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, έγινε με συνολικά τέσσερις απουσίες.

Ο Ντίντακ έμεινε στο γυμναστήριο, καθώς η κνήμη του είναι ακόμα πρησμένη από το αιμάτωμα, μετά τη δυνατή κλωτσιά που δέχθηκε στη χθεσινή προπόνηση. Πάντως το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και είτε αύριο (13/10), είτε την Παρασκευή (14/10), ο Ισπανός μπακ αναμένεται να επιστρέψει και πάλι σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Επίσης, ο Αντρέ Σιμόες και ο Ρόναλντ Βάργκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτή την φορά αμφότεροι βγήκαν και στο γήπεδο. Ωστόσο ακόμα απέχουν από την επιστροφή τους στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης. Όσο για τον Τζολέον Λέσκοτ, εξακολουθεί το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που έχει ξεκινήσει στο γόνατο του, από την Δευτέρα (10/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπροστά στο ίδιο πρόβλημα
Δύσκολα και για Λάρισα ο Σιμόες
Λέσκοτ ξανά, το 2017;

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ