ΑΕΚ

Τενοντίτιδα ο Πλατέλλας

Τενοντίτιδα ο Πλατέλλας
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής (31/5) κόντρα στην Παναχαϊκή και ο Τραϊανός Δέλλας είχε ακόμα μια απουσία στο μπλοκάκι του και αφορά τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Στο ΟΑΚΑ η προπόνηση της Πέμπτης (28/5).

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής (31/5) κόντρα στην Παναχαϊκή και ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, πέραν των γνωστών απουσιών των Μάνταλου, Μπρέσεβιτς και Μπακάκη είχε ακόμα μια απουσία στο μπλοκάκι του.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Πλατέλλα που ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο, λόγω μίας τενοντίτιδας στον δεξιό ώμο. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες για να αποφασιστεί αν τελικά θα μπορέσει να αγωνιστεί στον αγώνα της Κορίνθου.

Στο ΟΑΚΑ η προπόνηση της Πέμπτης (28/5)

Εξάλλου, στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαχθεί αύριο (28/5) η προπόνηση της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Ο λόγος είναι διότι θα γίνει ένα διαφημιστικό σποτ που θα γυριστεί εκεί. Οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και από Παρασκευή (29/5) θα επιστρέψουν κανονικά στα Σπάτα.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ