ΑΕΚ

Τέλος και ο Ράμα

Τέλος και ο Ράμα
INTIME SPORTS

Στην αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Ρενάλντο Ράμα, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ για να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Η πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό σε άλλη ομάδα, δεν βρήκε θετικό τον Ρενάλντο Ράμα και η απάντηση του ήταν αρνητική και συγκεκριμένα ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον δικέφαλο.

Ο Αλβανός άσος που φέτος είχε 8 συμμετοχές, τις 4 ως βασικός με 4 γκολ, αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ, θεωρώντας πως από την στιγμή που δεν θα μπορούσε να ήταν στην πρώτη ομάδα και να παλέψει να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα, καλύτερα θα ήταν να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει μόνος τη νέα του ομάδα.

Η ηλικίας του, γεννημένος τον Γενάρη του 1990, είναι αυτό που τον αγχώνει σε σχέση με την πρόταση της Ένωσης, καθώς δεν ήθελε να πετάξει ακόμα μια χρονιά στο άγνωστο και χωρίς να είναι σίγουρος για τις πραγματικές βλέψεις της ΑΕΚ για τον ίδιο. Γιατί η αλήθεια είναι πως ναι μεν η ΑΕΚ ουσιαστικά του έκανε πρόταση παραμονής σε... άλλη ομάδα, αλλά από αυτά που άκουσε δεν πείστηκε να πει το ναι, δεν τον έπεισαν ότι πραγματικά τον πιστεύουν και απλά θέλουν να τον τσεκάρουν.

Η υπόθεση πιθανότατα να ολοκληρωθεί και σήμερα, με τον παίκτη να έχει απαντήσει αρχικά αρνητικά και να περιμένει την ειδοποίηση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ σχετικά με την ελευθέρας του. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, δύσκολα να αλλάξει απόφαση ο παίκτης εκτός και αν στην Ένωση δουν διαφορετικά την υπόθεση του. Έτσι λοιπόν η λίστα με τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ένωση, έφτασαν τους 9.

Να σημειώσουμε εδώ, πως στον παίκτη δόθηκε και η πιθανότατα μεταγραφής σε σύλλογο της αρεσκείας του, με συνιδιοκτησία και ένα ποσοστό να μένει στην Ένωση, αλλά και ο ίδιος αναγνωρίζει, πως χωρίς να έχει δώσει τα παιχνίδια που θα έπρεπε κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς, θα ήταν πολύ δύσκολο έως αδύνατο να βρεθεί ομάδα που θα πλήρωνε και την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ