ΑΕΚ

Τέλος ο Σαβέβσκι και έξι προπονητές από την ακαδημία της ΑΕΚ

Τέλος ο Σαβέβσκι και έξι προπονητές από την ακαδημία της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τόνι Σαβέβσκι και με έξι προπονητές των τμημάτων υποδομής στο πλαίσιο του νέου μοντέλου λειτουργίας που θα εφαρμοστεί στους "κιτρινόμαυρους".

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ και παράλληλα ολοκληρώθηκαν και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής ενώ από την 1η Ιουνίου θα αρχίσει επίσημα να λειτουργεί το νέο μοντέλο στους "κιτρινόμαυρους" υπό τις οδηγίες των Ζήκου-Σαμαρά.

Στο πλαίσιο αυτό η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τόνι Σάβέβσκι ο οποίος είχε το ρόλο του υπεύθυνου σκάουτινγκ για τα τμήματα υποδομής των "κιτρινόμαυρων" και παράλληλα ανακοίνωσε και την λύση της συνεργασίας έξι προπονητών των τμημάτων υποδομής τους οποίους και ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Τόνι Σαβέβσκι αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Τόνι Σαβέβσκι από τη θέση του Υπεύθυνου Σκάουτινγκ.

Η ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα που υπηρέτησε το πόστο αυτό, αλλά και για τη διαχρονική παρουσία του στις Ακαδημίες της ομάδας, και του εύχεται κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει στη συνέχεια της καριέρας του.
Ο Τόνι Σαβέβσκι ήταν και θα παραμείνει ιστορικό κεφάλαιο του συλλόγου".

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους έξι προπονητές των τμημάτων υποδομής σημειώνει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου λειτουργίας που θα εφαρμοστεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με έναρξη ισχύος από την 1η Ιουνίου, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τους προπονητές Νίκο Παναγιωτάρα, Διονύση Κατραμάδο, Αγγελο Χατζόπουλο, Μάρκο Δήμο, Δημήτρη Ρούσσο και Τάσο Κυριακόπουλο.

Τέλος ο Σαβέβσκι και έξι προπονητές από την ακαδημία της ΑΕΚ
EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ τούς ευχαριστεί για την προσφορά τους και τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της δουλειάς τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Οι λεπτομέρειες και τα πρόσωπα του νέου μοντέλου λειτουργίας των Ακαδημιών θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες".

Να σημειώσουμε ότι για την επόμενη μέρα της ακαδημίας της ΑΕΚ και την στελέχωση των τμημάτων έχουν ήδη ακουστεί κάποια ονόματα όπως αυτό του Γιώργου Σίμου και του Δημήτρη Μάρκου. Και οι δυο προέρχονται από τις ακαδημίες του τριφυλλιού και στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με τον Γιάννη Σαμαρά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ