ΑΕΚ

Τέλος ο Ντε Μπαρτόλο από την ΑΕΚ

Τέλος ο Ντε Μπαρτόλο από την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την λύση της συνεργασίας της με τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (31/1) η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η τελευταία πράξη του χρονικού ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου, παίχθηκε την Τρίτη (31/1). Η ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση, ολοκλήρωσε την συνεργασία με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, μετά από 13 μήνες.

Ουσιαστικά εδώ και αρκετές μέρες είχε δρομολογηθεί αυτή η εξέλιξη. Προφανώς και υπήρχαν ζητήματα συνεργασίας. Ωστόσο αυτό που αποτέλεσε την πιο καθοριστική χρέωση στον Ντε Μπαρτόλο, ήταν η εξέλιξη της υπόθεσης της μεταγραφή του Περέιρα Ντίας.

Με την ΑΕΚ να περιμένει για περίπου 20 μέρες τον Αργεντινό φορ, ο οποίος κατέληξε τελικά στο Μεξικό. Βεβαίως επί της ουσίας αυτό βγήκε σε καλό στην Ένωση, καθώς τελικά απέκτησε τον Αραούχο.

Όμως ο Ντε Μπαρτόλο χρεώθηκε τους χειρισμούς στην υπόθεση. Και αυτό μέτρησε καταλυτικά στο σημερινό διαζύγιο, το οποίο σφραγίστηκε με την ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αποχώρηση του υπεύθυνου scouting Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, τον ευχαριστεί για τον ένα χρόνο συνεργασίας τους και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βινίσιους: "Δεν βλέπω την ώρα να παίξω"
Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Βινίσιους
Παίζει κανονικά με Λεβαδειακό ο Αραούχο
Στην αποστολή ο Αραούχο αλλά με "αστερίσκο"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ