ΑΕΚ

Τέλος ο Μιλοβάνοβιτς από την ΑΕΚ

Τέλος ο Μιλοβάνοβιτς από την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αμέσως μόλις επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ στην Αθήνα, ο Μιλοβάνοβιτς πήγε στα γραφεία και υπέγραψε το... διαζύγιο

Το διαζύγιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε δρομολογηθεί εδώ και μέρες, ήδη από το Κίελτσε κιόλας. Άλλωστε η οικογένεια του, τεως πλέον, τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, είχε μαζέψει όλα τα πράγματα της και είχε επιστρέψει στην Σερβία.

Απλώς και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ο Μιλοβάνοβιτς, ήθελαν αυτός ο... χωρισμός τελικά να έρθει ομαλά. Γι αυτό και μόλις επέστρεψε η αποστολή από την Πολωνία, ο "Μίλο" πήγε στα γραφεία και διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου. Και κατόπιν ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ. "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στα δύο χρόνια που ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Μιλοβάνοβιτς έκανε και τις τελευταίες του αποχαιρετιστήριες δηλώσεις στο επίσημο σαιτ της ΠΑΕ:

«Αποχωρώ από την ομάδα με τα καλύτερα συναισθήματα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε, τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα και θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην ΑΕΚ, έζησα καταπληκτικές στιγμές και δεν θα ξεχάσω ποτέ το βράδυ της κατάκτησης του Κυπέλλου με τον κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει".

Όπως έλεγε ο Μιλοβάνοβιτς στην πτήση της επιστροφής για Αθήνα, τώρα προέχουν οι διακοπές και κατόπιν θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα έλεγε πως έχει προτάσεις από Ισπανία, Πορτογαλία και Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ