ΑΕΚ

Τέλος ο Μανωλάς απ' την ΑΕΚ!

Τέλος ο Μανωλάς απ' την ΑΕΚ!
Μανωλάς, Μιλοβάνοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 ο Στέλιος Μανωλάς υπέβαλε την παραίτησή του απ' τη θέση του προπονητή της Κ20 της ΑΕΚ.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Κ20 της ΑΕΚ αποτελεί ο Στέλιος Μανωλάς. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης (13/10), έχοντας ήδη υποβάλλει την παραίτησή του, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες του.

Τη σημερινή προπόνηση της δεύτερης ομάδας της Ένωσης έκανε ο πρώην -πλέον- συνεργάτης του, Νίκος Παναγιωτάρας. Το κλίμα ήταν βαρύ για τον 55χρονο προπονητή εξαιτίας της βαριάς ήττας (7-0) της Κ20 των "κιτρινόμαυρων" απ' τον Ολυμπιακό στις αρχές Οκτωβρίου. Γι' αυτό το λόγο και προτίμησε να αποχωρήσει απ' τον πάγκο.

Λίγο αργότερα ήρθε κι η επίσημη ανακοίνωση απ' την πλευρά της ΠΑΕ:

"Ο προπονητής της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στη διοίκηση της εταιρείας. Η παραίτησή του έγινε δεκτή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον κ. Μανωλά για την προσφορά του στις Ακαδημίες αλλά και στην πρώτη ομάδα, με αποκορύφωμα τη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή".

Ο Μανωλάς επέστρεψε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Κ20 κι αποτελώντας μέλος της επιστροφής της Ένωσης στη Super League. Τον Οκτώβριο του 2015 κάθισε για δύο παιχνίδια στον πάγκο της πρώτης ομάδας, ύστερα απ' την παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα, ενώ το ίδιο συνέβη και μετά την απόλυση του Γκουστάβο Πογέτ τον Απρίλιο του 2016.

Μ' αυτόν στην τεχνική ηγεσία η ΑΕΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκέψεις για αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα στην ΑΕΚ
Γιόχανσον: "Εκπληκτικός σκόρερ ο Μπεργκ"
Μπήκε ο Ντίντακ στις προπονήσεις της ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ