ΑΕΚ

Τελευταίο τεστ της ΑΕΚ στην Πολωνία

Τελευταίο τεστ της ΑΕΚ στην Πολωνία
INTIME SPORTS

Η ζόρικη περίοδος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ, έφτασε στο τέλος της. Ωστόσο η αυλαία της προετοιμασίας στην Πολωνία, πέφτει σήμερα (5/8 – 19.00 ώρα Ελλάδας) με το φιλικό απέναντι στη Μίετζ.

Η ζόρικη περίοδος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ, έφτασε στο τέλος της. Μετά από συνολικά 17 μέρες με εξαιρετικά σκληρή δουλειά εδώ στην Οπαλένιτσα, η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» επιστρέφει αύριο (6/8) στην Αθήνα. Ωστόσο η αυλαία της προετοιμασίας στην Πολωνία, πέφτει σήμερα (5/8 – 19.00 ώρα Ελλάδας) με το φιλικό απέναντι στη Μίετζ.

Είναι το πέμπτο στη σειρά παιχνίδι της ΑΕΚ και η επιλογή ενός αντιπάλου χαμηλής δυναμικότητας (ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας) έγινε απολύτως συνειδητά. Βλέπετε, ο Δέλλας θέλει να βάλει στους παίκτες του ένα δυνατό τεστ, τρεις μέρες πριν από το παιχνίδι με την Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ.

Πάντως ακόμα και το σημερινό (5/8) παιχνίδι, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό της ΑΕΚ να βγάλει συμπεράσματα. Άλλωστε έδειξε πως σκοπεύει να δοκιμάσει για πρώτη φορά σε φιλικό, τον σχηματισμό 4-3-3. Ένα σχηματισμό που θα αποτελέσει εναλλακτική λύση για τον Δέλλα, καθώς η βάση θα είναι και πάλι το 4-2-3-1.

Από το σημερινό (5/8) φιλικό το πιο πιθανό είναι πως θα απουσιάσει ξανά ο Ρόναλντ Βάργκας, περισσότερο για προληπτικούς λόγους και με… ορίζοντα το φιλικό του Σαββάτου (8/8) με τη Σεβίλλη. Αντίθετα επιστρέφει κανονικά ο Θέσαρ Άρθο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ