ΑΕΚ

Τελευταία δοκιμή, ταξίδι και... Ολυμπιακός

Τελευταία δοκιμή, ταξίδι και... Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα φτάνει στο φινάλε της και ο Τραϊανός Δέλλας έχει στη διάθεση του μια τελευταία προπόνηση προκειμένου να βάλει τις τελευταίες πινελιές δουλειάς, πιθανότατα πάνω στο σχήμα στο οποίο έχει καταλήξει.

Το πρώτο βεβαίως που θέλει ο τεχνικός της ΑΕΚ είναι να του επιτρέψουν οι συνθήκες να βγάλει κανονικά την προπόνηση. Ήτοι, να μην βρέχει καταρρακτωδώς όπως χθες (21/9) που οι παίκτες αναγκάστηκαν να δουλέψουν στο γυμναστήριο αλλά και να είναι τα γήπεδα σε κατάσταση τέτοια, ώστε να μπορεί να γίνει δουλειά χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.

Καιρού επιτρέποντος, ο Δέλλας πιθανότατα θα κάνει μια τελευταία δοκιμή σχήματος. Και ίσως απ’ αυτή να βγουν και ξεκάθαρα συμπεράσματα για τις αποφάσεις του. Εκείνο που μέχρι τώρα έχει φανεί, είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΚ σκέφτεται να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του με την παρουσία και του Ανάκογλου, αλλάζοντας τον σχηματισμό σε 4-3-3.

Με τον Μπουονανότε και τον Βάργκας να πλαισιώνουν τον Αραβίδη στη γραμμή κρούσης. Προφανής στόχος του Δέλλα είναι να κυριαρχήσει στον χώρο του κέντρου, ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά και από εκεί και πέρα να «κτυπήσει» με την ταχύτητα στην επίθεση. Μοναδική επιφύλαξη για τον τεχνικό της ΑΕΚ, είναι το γεγονός πως μέχρι τώρα το 4-3-3 το έχει εφαρμόσει λίγες φορές και όταν το έχει κάνει έχει παρουσιάσει δυσλειτουργίες.

Πάντως στη σημερινή (12.00) τελευταία προπόνηση, ίσως ο Δέλλας ανοίξει τα χαρτιά του, δουλεύοντας σε άσκηση τακτικής με το σχήμα που έχει επιλέξει. Μετά την προπόνηση η αποστολή της ΑΕΚ θα γευματίσει και θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη. Ενώ το βράδυ άπαντες θα παρακολουθήσουν από το ξενοδοχείο το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 4 αγωνιστικής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ