ΑΕΚ

Τελεσίγραφο της Λας Πάλμας που θέλει πίσω τον Αραούχο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Λας Πάλμας φέρεται να έχει στείλει ήδη μήνυμα στον Αραούχο, ώστε τον Ιούλιο να βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει κερδίσει τόσο τον κόσμο της ΑΕΚ, όσο και τους υπεύθυνους της ομάδας με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport" η Λας Πάλμας δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, καθώς τον έχει ήδη ενημερώσει ότι τον Ιούλιο θα πρέπει να είναι πίσω.

Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον παίκτη, με το κόστος της επέκτασης του δανεισμού έως το 2018 να υπολογίζεται στο 1,5 εκ. ευρώ, ωστόσο η Λας Πάλμας φαίνεται ότι θέλει πίσω τον παίκτη της.

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση ο Αραούχο να κάνει προετοιμασία με της Λας Πάλμας και εν συνεχεία ο προπονητής της ομάδας να αποφασίσει εάν θα τον δώσουν ξανά δανεικό ή όχι, αλλά αυτό δεν βολεύει ιδιαίτερα την ΑΕΚ, η οποία όπως όλα δείχνουν,θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στα τέλη Ιουλίου. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θα ξεκινήσει η αναζήτηση για νέο επιθετικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ