ΑΕΚ

Τελειώνει του Μπακασέτα στην ΑΕΚ

Τελειώνει του Μπακασέτα στην ΑΕΚ
Μπακασέτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ, αφού πραγματοποιείται συνάντηση ανθρώπων της Ένωσης και του Πανιωνίου, προκειμένου να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Πράξη θα γίνει η επιθυμία του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αναμένεται να φορέσει την φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΚ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια.

Η μετεγγραφή βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς πραγματοποιείται ραντεβού ανάμεσα σε ανθρώπους της Ένωσης και του Πανιωνίου, ούτως ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" στο οικονομικό, να συμφωνήσουν οι δυο ΠΑΕ και να ολοκληρωθεί το deal.

Η ΑΕΚ τα έχει βρει με τον παίκτη, ο οποίος έχει διαμηνύσει ότι θέλει να παίξει μονάχα για λογαριασμό της, οι ομάδες άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας και όλα συγκλίνουν στο ότι θα επέλθει συμφωνία και μάλιστα ο Μπακασέτας θα ταξιδέψει με την αποστολή στο Κιέλτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ