ΑΕΚ

Τελειώνει του Μούλντερ

Τελειώνει του Μούλντερ

Την τελική επαφή τους θα έχουν σήμερα (21/05) ο ατζέντης του ολλανδού γκολκίπερ και οι άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα γεφυρωθεί η μικρή οικονομική διαφορά προκειμένου οι δύο πλευρές να συνεχίζουν μαζί.

Ο Λουίς Λαρός ήρθε στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Ένωσης με τον Ολυμπιακό Βόλου και στο περιθώριο του ματς είχε μια πρώτη συζήτηση με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Το τελικό και καθοριστικό ραντεβού ωστόσο αναμένεται να γίνει σήμερα (21/5) και στην Ένωση αισιοδοξούν ότι θα «κλείσει» θετικά η μεταγραφική υπόθεση του 26χρονου γκολκίπερ στον Δικέφαλο.

Έχει διαπιστωθεί οικονομική διαφορά ή οποία δεν είναι αδύνατον πάντως να γεφυρωθεί και αφορά στις ετήσιες αποδοχές του ολλανδού γκολκίπερ ο οποίος αξιώνει περίπου 100.000 ευρώ παραπάνω για κάθε έτος της επικείμενης συνεργασίας.

Στην ΑΕΚ θα αντιπροτείνουν υψηλά μπόνους στόχων αλλά αναμένεται να βελτιώσουν την πρότασή τους όσον αφορά και στο ύψος των ετήσιων απολαβών του Μούλντερ καθώς έχουν κατασταλάξει στην απόφαση ότι πρόκειται για ιδανική περίπτωση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ