ΑΕΚ

"Τελειώνει" με Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ακόμα και μέσα στη μέρα, είναι πιθανό να πέσουν οι υπογραφές στην ανανέωση του συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως από τους φακέλους των υποθέσεων ανανεώσεων συμβολαίων, η ΑΕΚ επέλεξε να ανοίξει από τους πρώτους αυτόν του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Και ακόμα και σήμερα (30/3) ενδέχεται να είναι η πρώτος φάκελος που θα κλείσει. Φυσικά θετικά και με… υπογραφές σε νέο συμβόλαιο.

Στο ρεπορτάζ του Sport24 και του Βαγγέλη Αρναούτογλου είχατε διαβάσει εδώ απ'τον Φεβρουάριο κιόλας όλα τα δεδομένα στις συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές αλλά και την επιθυμία και των δυο πλευρών, να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Προφανώς και δεν επρόκειτο για μια υπόθεση που θα έκλεινε με συνοπτικές διαδικασίες. Άλλωστε ακόμα και πρόσφατα ο μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι, Αλεξάντερ Πάνκοβ, είχε μιλήσει στα ουκρανικά ΜΜΕ κυρίως για το ζήτημα της διάρκειας του νέου συμβολαίου που θα ήθελε να πάρει ο πελάτης του. Όμως τελικά εκείνο που μέτρησε καταλυτικά, είναι πως η ΑΕΚ ήθελε να κρατήσει τον Ουκρανό αλλά και ο παίκτης ήθελε να συνεχίσει να φορά τα "κιτρινόμαυρα".

Εξ ου και οι δυο πλευρές κατέληξαν σε μια συμφωνία, για νέο συμβόλαιο διάρκειας 2 συν 1 χρόνια. Όπως δηλαδή ήταν και αυτό που είχε υπογράψει τον Ιούνη του 2016, όταν ο Τσιγκρίνσκι ήρθε στην ΑΕΚ. Με δεδομένο πως οι συζητήσεις της Ένωσης με τον Πάνκοβ όλα δείχνουν πως είχαν αίσιο φινάλε, είναι εξαιρετικά πιθανό ακόμα και σήμερα, να πάει ο Ουκρανός στόπερ στα γραφεία της ΠΑΕ, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αν πάντως δεν κλείσει το θέμα μέσα στην μέρα, τότε θα μετατεθεί για την Δευτέρα (2/4) και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάντως φαίνεται να είναι κοινή επιθυμία, η υπόθεση να κλείσει άμεσα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ