ΑΕΚ

Τελειώνει με τον επιθετικό η ΑΕΚ

Τελειώνει με τον επιθετικό η ΑΕΚ
Κρισάντους

Προς happy end οδεύει το θέμα της ΑΕΚ με τον Κρισάντους, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Nιγηριανός φορ θα ανακοινωθεί άμεσα από την ΠΑΕ, μετά και την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι υπεύθυνοι της Ένωσης δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να παρακολουθούν την περίπτωση του Κρισάντους, καθώς μετά τις εσωτερικές μεταγραφές των Σοϊλέδη και Τζανετόπουλου, η μοναδική θέση που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα είναι αυτή του επιθετικού.

Σημαντικό ρόλο στο αν θα ολοκληρωνόταν η μεταγραφή ή όχι κάποιου φορ θα έπαιζε η πρόκριση της ΑΕΚ στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και από τη στιγμή που αυτό συνέβη το θέμα αναμένεται ότι θα «τρέξει» και θα ολοκληρωθεί άμεσα, αφού άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια.

Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από γερμανική, όσο και από κυπριακή ομάδα, ωστόσο δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να κλείσει το θέμα με την ΑΕΚ και ο Κρισάντους να μεταβεί στην Αθήνα.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μαζί με την ανακοίνωση του Κρισάντους να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Σιμόες για το καλοκαίρι, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με την Ένωση.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ