ΑΕΚ

Τελειώνει με Μπαρόχα η ΑΕΚ

Τελειώνει με Μπαρόχα η ΑΕΚ
Μπαρόχα

Κοντά στην απόκτηση του Άλεν Μπαρόχα βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. Νέα επαφή με την πλευρά του Ζιοβάνι για να κλείσει άμεσα και αυτό το θέμα.

Δυο μεταγραφές ήθελε να κλείσει η ΑΕΚ πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία. Αυτή του αριστερού μπακ και αυτή του τερματοφύλακα. Και με αυτή την χρονική σειρά. Όμως από την στιγμή που η υπόθεση Ζιοβάνι έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, το πιο πιθανό είναι πως θα τελειώσει πρώτα η μεταγραφή τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ σκοπεύει να ολοκληρώσει άμεσα, ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες, τη μεταγραφή του Άλεν Μπαρόχα. Έτσι κι αλλιώς εδώ και μέρες υπήρχε η συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα από την Βενεζουέλα. Ωστόσο στην ΑΕΚ εξέταζαν και κάποιες άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Κούρτσι. Τελικά φαίνεται πως οριστικά προκρίνεται η λύση Μπαρόχα για την ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια. Γι αυτό και η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να κλείσει άμεσα.

Νέα επικοινωνία με Ζιοβάνι

Παράλληλα με το θέμα τερματοφύλακα, στην ΑΕΚ θέλουν να «τελειώνουν» και με την μεταγραφή του αριστερού μπακ. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ζιοβάνι. Στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώσει οριστικά η υπόθεση μέσα στις επόμενες ώρες είτε θετικά (όπως επιθυμούν), είτε αρνητικά. Γι αυτό και αργά το βράδυ απόψε, λόγω της διαφοράς της ώρας, θα υπάρξει νέα επαφή με την πλευρά του Βραζιλιάνου. Σ’ αυτή την επαφή θα επιδιώξουν να λάβουν οριστικές απαντήσεις.

Εισακούστηκε η επιθυμία του Δέλλα

Να μην γίνουν πολλές μετακινήσεις από το προπονητικό κέντρο για φιλικά παιχνίδια, είχε ζητήσει ο Τραϊανός Δέλλας. Όπερ και εγένετο. Μόνο για τα δυο πρώτο ματς στην Πολωνία η ΑΕΚ θα χρειαστεί να διανύσει κάποιες κοντινές αποστάσεις. Αντίθετα και τα τρια τελευταία φιλικά, θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Ρεμές. Επίσης η ΑΕΚ ανακοίνωσε και τις ώρες της σέντρας των παιχνιδιών στην Πολωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Στο προπονητικό της κέντρο στο Ρεμές θα δώσει η ΑΕΚ τα τρία τελευταία φιλικά της παιχνίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας της και συγκεκριμένα τα ματς με Χάποελ Ιερουσαλήμ (29 Ιουλίου), Ανόρθωση (2 Αυγούστου) και Μίετζ (5 Αυγούστου). Το πρώτο της φιλικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ στις 23 Ιουλίου θα γίνει στην έδρα της πολωνικής ομάδας Πολόνια Σλούμπιτσε (Osir Stadium, Słubice - φωτό) και το ματς με τη Λεχ Πόζναν στο γήπεδο του Wronki (Stadion Amica, Wronki). Εκτός από το πρώτο φιλικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ που θα αρχίσει στις πέντε το απόγευμα (τοπική ώρα), τα υπόλοιπα τέσσερα φιλικά έχουν ώρα έναρξης στις έξι το απόγευμα. Τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μετάδοσης ανήκουν στον OTE TV».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ