ΑΕΚ

Ταλαιπωρία για τον Άρθο

Ταλαιπωρία για τον Άρθο
INTIME SPORTS

Δύσκολη νύχτα πέρασε χθες (29/7) στην Πολωνία ο Θέσαρ Άρθο. Ο παίκτης έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά το χτύπημα στο λαιμό του. Άλλωστε η αιμόπτυση που είχε δεν ήταν μικρή υπόθεση. Δούλεψαν Μάνταλος και Βάργκας.

Μια δύσκολη νύχτα πέρασε χθες (29/7) στην Πολωνία ο Θέσαρ Άρθο. Παρόλο που από την αρχή είχε φανεί πως το κτύπημα στο λαιμό του Ισπανού αμυντικού δεν ήταν σοβαρό, ο παίκτης έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Άλλωστε η αιμόπτυση που είχε δεν ήταν μικρή υπόθεση.

Ο Άρθο πέρασε σχεδόν όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο στο Πόζναν, μαζί με τον γιατρό της ΑΕΚ Άλκη Καλιακμάνη. Όμως τον κύκλο των απαραίτητων εξετάσεων, θα τον ολοκληρώσει σήμερα (30/7), καθώς θα κάνει και την βρογχοσκόπηση. Ενώ για προληπτικούς λόγους δεν θα συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Δούλεψαν Μάνταλος και Βάργκας

Για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το σημερινό (30/7) ήταν ελεύθερο, καθώς ο Δέλλας έδωσε μισό ρεπό. Μάλιστα κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν για να χαλαρώσουν κάνοντας ποδηλατάδα. Όμως στο γήπεδο βγήκαν κανονικά ο Πέτρος Μάνταλος και ο Ρόναλντ Βάργκας και δούλεψαν πάνω σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ