ΑΕΚ

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΚ

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΚ

Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της δίνει η ΑΕΚ (18.45, Live Sport24.gr, NS), καθώς φιλοξενείται από την Ξάνθη στα Πηγάδια. Στην αποστολή ο Μπαρμπόζα, αποκαλύπτει τις πρώτες σκέψεις του ο Δέλλας.

Από τις 17 Ιουλίου η "Ένωση" έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν που θα την βρει στην Β’ Εθνική και σε μια εβδομάδα από σήμερα αναχωρεί για το Πήλιο και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ωστόσο, σήμερα, στις 18.45, οι "κιτρινόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν την Ξάνθη στα Πηγάδια, στο πρώτο φιλικό της σεζόν, όπου άπαντες θα δουν τις πρώτες σκέψεις του Δέλλα σχετικά με την 11άδα και τον τρόπο παιχνιδιού της νέας ΑΕΚ.

Ο Κολοσσός αποφάσισε να πάρει στην 23άδα του αγώνα τον Μπαρμπόζα, ο οποίος έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις, καθώς και τον Βασίλη Τσεβά, που ψάχνει ομάδα για να δοθεί δανεικός.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που πραγματοποίησε ο Δέλλας, κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Ανέστης, με τους Σαρρή και Κολοβέτσιο να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ και τους Μπακάκη και Πεταυράκη να αγωνίζονται αντίστοιχα δεξιά και αριστερά στην άμυνα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κορδέρο και Ρόβας, με τον Ανάκογλου να βρίσκεται μπροστά τους ως δεκάρι. Στα φτερά θα παίξουν οι Πλατέλλας (δεξιά) και Μάνταλος (αριστερά), με τον Αραβίδη να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Όπως όλα δείχνουν, μετά την απόφαση του Δέλλα να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Μπαρμπόζα, είναι έτοιμος να του δώσει χρόνο συμμετοχής, ώστε οι φίλαθλοι της ομάδας να δουν ένα πρώτο δείγμα, όλων αυτών που θα ακολουθήσουν μέσα στη σεζόν.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ