ΑΕΚ

Τα χιόνια, οι φωνές του Χιμένεθ και η παρηγοριά στον Μασούντ

Τα χιόνια, οι φωνές του Χιμένεθ και η παρηγοριά στον Μασούντ

Το AEK TV παρουσίασε την παρακάμερα του αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου, όπου ξεχωρίζουν η έντονη χιονόπτωση, οι φωνές του... αεικίνητου Μανόλο Χιμένεθ και η παρηγοριά των φίλων της ΑΕΚ στον Σοτζέι Μασούντ. (VIDEO)

Η ΑΕΚ γνώρισε έναν απ' τους πιο πικρούς και άδικους αποκλεισμούς ελληνικής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού, παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, γνώρισε τον αποκλεισμό εξαιτίας του εκτός έδρας γκολ των Ουκρανών.

Το ΑΕΚ ΤV βρέθηκε στο χιονισμένο Κίεβο και παρουσίασε την αθέατη πλευρά του παιχνιδιού, με τις φωνές του... αεικίνητου Μανόλο Χιμένεθ και την παρηγοριά των φίλων της ΑΕΚ στον Σοτζέι Μασούντ, που έχασε μία τεράστια ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, να αποτελούν τα highlights της βραδιάς.

Η ιστοσελίδα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ αναφέρει:

Ενας από τους πιο πικρούς και άδικους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς της ΑΕΚ πέρασε στην ιστορία. Το 0-0 του Κιέβου, σε συνδυασμό με το 1-1 του ΟΑΚΑ, επέτρεψε στην Ντινάμο να πάρει μία πρόκριση που, με βάση τη συνολική εικόνα των δύο αγώνων, θα έπρεπε να έχει καταλήξει στην απέναντι πλευρά.

Το "θρίλερ" του χιονισμένου Ολιμπίσκι ήταν γεμάτο από μεγάλες ευκαιρίες της ομάδας μας, όμως η μπάλα δεν της έκανε τα χατίρια κι έτσι ήρθε το τέλος της πιο μακράς και επιτυχημένης ευρωπαϊκής πορείας της ΑΕΚ την τελευταία 15ετία. Η κάμερα του AEK TV ήταν στο παγωμένο Κίεβο και σας μεταφέρει αθέατες εικόνες της βραδιάς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ