ΑΕΚ

"Τα βρήκε η ΑΕΚ με Μοράν"

"Τα βρήκε η ΑΕΚ με Μοράν"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, η ΑΕΚ τα βρήκε με τον Έρικ Μοράν και πλησιάζει σε συμφωνία και με τη Λεγανές. Τι έκανε ο Ισπανός χαφ μετά τη σημερινή (29/12) προπόνηση.

Θέμα... ημερών είναι να προχωρήσει η ΑΕΚ και στη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της. Μάλιστα αυτή είναι και η εκτίμηση και των Ισπανών. Σύμφωνα με σημερινό (29/12) δημοσίευμα της AS, η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σ' όλα με τον Έρικ Μοράν και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να τα βρει και με την Λεγανές.

"Ακόμα και πριν την έλευση του 2018", γράφουν η ισπανική εφημερίδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λεγανές έχει ζητήσει από την ΑΕΚ ένα μικρό ποσό, προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρηση του Μοράν. Ένα ποσό που θα καλύψει ένα κομμάτι από τις 200.000 ευρώ που έδωσαν τον Γενάρη του 2017, για να αποκτήσουν τον παίκτη από την Σαραγόσα.

Πάντως ο Μοράν είναι ήδη φευγάτος από την Λεγανές. Σύμφωνα πάντα με την AS, ο Ισπανός χαφ μετά τη λήξη της σημερινής προπόνησης, έφυγε αμέσως από το προπονητικό κέντρο, χωρίς να μείνει στη συγκέντρωση που είχαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Photo Credits: C.D. Leganés Twitter

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ