ΑΕΚ

Τα τρια κλειδιά για Μπουονανότε

Τα τρια κλειδιά για Μπουονανότε

Η ΑΕΚ έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Ντιέγκο Μπουονανότε και ο ίδιος θέλει να φορέσει τη φανέλα της, όμως υπάρχουν και δυσκολίες. Το Sport24.gr παρουσιάζει τα τρία σημεία-κλειδιά για την ολοκλήρωση του deal.

Η ΑΕΚ τον θέλει τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Ή για να είμαστε ακριβείς, τον έχει πολύ ψηλά στην μεταγραφική της λίστα. Ο Ντιέγκο Μπουονανότε την θέλει την ΑΕΚ. Το είπε ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε στο Sport24.gr . Όμως η εκατέρωθεν επιθυμία προς το παρόν δεν αρκεί για να προχωρήσει μέχρι… κλεισίματος η μεταγραφή του Αργεντινού στην ΑΕΚ. Επί της ουσίας υπάρχουν τρία κλειδιά στην υπόθεση.

Το πρώτο κλειδί βρίσκεται στη Γρανάδα. Ο Μπουονανότε δεν είναι ελεύθερος. Μπορεί να μην υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα για τη νέα σεζόν. Μπορεί ο ίδιος ο «Νάνος» να βρίσκεται στην Αργεντινή και να κάνει προπονήσεις μόνο του. Ωστόσο ακόμα διαζύγιο της Γρανάδα με τον Μπουονανότε, δεν έχει… βγει. Ο ισπανικός Τύπος θεωρεί πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει την προσεχή εβδομάδα καθώς οι δυο πλευρές αναζητούν χρυσή τομή για να λύσουν την συνεργασία τους. Η ΑΕΚ παρακολουθεί διακριτικά και επί της ουσίας περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Μπουονανότε, διότι σε διαφορετική περίπτωση, δεν μπορεί να κινηθεί.

Το δεύτερο κλειδί βρίσκεται στην Ευρώπη αλλά και στην κατάσταση στην Ελλάδα. Ο Μπουονανότε, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον Σκόκο, παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις. Και θέλει να είναι βέβαιος πως θα υπάρχει ένα σταθερό περιβάλλον στην Ελλάδα, προκειμένου να πει το «ναι». Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα που έχει προσεγγίσει τον Μπουονανότε. Οι άλλοι «μνηστήρες» είναι από την Λατινική Αμερική. Όμως ο «Νάνος» φέρεται να προτιμά να μείνει στην Ευρώπη.

Όσο για το τρίτο κλειδί, αυτό το κρατά ο… Σκόκο. Είναι εξαιρετικά δύσκολο η ΑΕΚ να αποκτήσει και τους δυο Αργεντινούς. Και η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν εξαντλήσουν και την τελευταία πιθανότητα για την επιστροφή του Σκόκο, πριν προχωρήσουν σε άλλη κίνηση. Βεβαίως δεν θα περιμένουν τον «Υδραυλικό» αιώνια. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως η υπόθεση Μπουονανότε είναι συνδεδεμένη μ’ αυτή του Σκόκο.

Βγάζει εισιτήριο για Αθήνα ο Ζιοβάνι

Ο πατήρ Ζιοβάνι έκανε όλα όσα έπρεπε προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την μεταγραφή του γιού του στην ΑΕΚ. Διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο, «τσέκαρε» το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και το προπονητικό κέντρο των Σπάτων και έκανε και μια βόλτα στην Αθήνα για να διαπιστώσει πως η ζωή κυλά φυσιολογικά. Και κατόπιν άνοιξε και γραμμή με την Βραζιλία, προκειμένου να τακτοποιήσει και το ταξίδι του Ζιοβάνι στην Ελλάδα.

Είχατε ενημερωθεί από χθες (9/7) από το Sport24.gr για την απαίτηση της Φλουμινένσε να κρατήσει τον παίκτη μέχρι και το ματς της Κυριακής. Ωστόσο όλες οι προσπάθειες και των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά ακόμα και του πατέρα του Ζιοβάνι, είναι ο παίκτης να πάρει ακόμα και μέσα στις επόμενες μέρες ώρες το αεροπλάνο, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα. Το σίγουρο είναι πως ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ είναι πλέον με τις βαλίτσες στο χέρι και μένει να ξεκαθαρίσει πότε θα βγάλει το εισιτήριο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ