ΑΕΚ

Τα τετ α τετ του Χιμένεθ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι ιδιαίτερες συζητήσεις με... νόημα του Ισπανού τεχνικού της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, με Μπάγεβιτς, με Μαϊστόροβιτς αλλά και με παίκτες, στο αεροδρόμιο της Μόσχας

Για όσα έγιναν ή δεν έγιναν (και) στο χθεσινό (2/8) ματς με την ΤΣΣΚΑ, δεν έχει και πολύ νόημα να σταθεί η ΑΕΚ. Άλλωστε πλέον τίποτα δεν αλλάζει, ως προς το αποτέλεσμα στην μάχη της πρόκρισης. Εκείνο που περισσότερη σημασία έχει, είναι ο τρόπος με τον οποίο η ΑΕΚ θα πορευτεί από εδώ και πέρα και κυρίως μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Είναι δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να πει πράγματα με την διοίκηση ως προς την ενίσχυση, αλλά και πιθανότατα ως προς τις αποχωρήσεις. Κάποιες απ' αυτές τις κουβέντες, πιθανότατα της έκανε ήδη ο Ισπανός τεχνικός από την Μόσχα κιόλας.

Όσο η αποστολή περίμενε να περάσει η... καταιγίδα για να μπορέσει να "πετάξει" το τσάρτερ για την Αθήνα, ο Χιμένεθ είχε τετ α τετ και με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και με τον τεχνικό διευθυντή, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Προφανώς με αντικείμενο της κουβέντας όσα έγιναν και όσα θα γίνουν στη συνέχεια.

Κουβέντα με την άμυνα

Πριν πάει πάντως ο Χιμένεθ στα τετ α τετ με τον Μπάγεβιτς και τον Μαϊστόροβιτς, τον κύκλο των ιδιαίτερων συζητήσεων στο αεροδρόμιο της Μόσχας, τον είχε ανοίξει με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ισπανός τεχνικός για αρκετή ώρα, είχε συνομιλία με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και με τον Όγκνιεν Βράνιες. Μάλιστα, κάποια στιγμή στο "πηγαδάκι" προστέθηκε και ο γυμναστής της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Μπασκόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ