ΑΕΚ

Τα κεφάλια μέσα

Τα κεφάλια μέσα
INTIME SPORTS

Σχεδόν τέσσερις ημέρες ξεκούρασης είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά από σήμερα (16/11) τους περιμένει και πάλι ο Πογέτ στα Σπάτα για δουλειά.

Από την προηγούμενη Πέμπτη (12/11) μέχρι και χθες (15/11) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ απολάμβαναν την ελευθερία και την ξεκούραση τους. Τέτοια πολυτέλεια δεν έχουν ούτε στην εορταστική άδεια του Πάσχα. Όμως όλα τα ωραία περνούν και τελειώνουν γρήγορα. Και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από σήμερα (16/11) επιστρέφουν στην δουλειά στα Σπάτα.

Είναι δεδομένο πως ο Γκας Πογέτ θα τους περιμένει αφενός έτοιμος να τους βγάλει το «λάδι» στην προπόνηση και αφετέρου με μια ζυγαριά στο χέρι προκειμένου να διαπιστώσει πως όλοι τήρησαν την οδηγία για επαγγελματική συμπεριφορά.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει μέσα στις επόμενες μέρες να συνδυάσει και την προετοιμασία για το ματς με τον Πανθρακικό, αλλά και τις προσθήκες σε αγωνιστικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας. Άλλωστε μένει να φανεί μέσα από τις προπονήσεις, αν ο Πογέτ σκοπεύει να δουλέψει άμεσα την αλλαγή συστήματος.

Οι απουσίες

Η αλήθεια είναι πως και πάλι το απουσιολόγιο του τεχνικού της ΑΕΚ θα γίνει γεμάτο. Ο Αραβίδης, ο Βάργκας και ο Μπαρόχα θα βρίσκονται στις αποστολές της εθνικής Ελλάδας και Βενεζουέλας. Ενώ μένει να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Ντίντακ Βιλά, που όλη την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε μόνο πρόγραμμα θεραπείας.

Η «τριάδα» του Παρισιού

Όταν οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν για το τριήμερο ρεπό, το μοναδικό άγχος του Πογέτ, ήταν αν θα έχουν σωστή συμπεριφορά. Το ταξίδι του Μπαρμπόσα, του Άρθο και του Γκάλο στο Παρίσι και στην καρδιά του τρομοκρατικού κτυπήματος, προσέθεσε μια ακόμα αγωνία στον Ουρουγουανό τεχνικό. Είναι δεδομένο πως οι τρεις ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν επηρεασμένοι απ’ όλο αυτό που έζησαν, έστω και αν οι ίδιοι στάθηκαν τυχεροί και βρέθηκαν μακριά από τα γεγονότα. Ο Άρθο έχει ήδη γράψει για την χειρότερη νύχτα της ζωής του. Επομένως ο Πογιέτ θέλει να διαπιστώσει σε τι ψυχολογική κατάσταση θα βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ