ΑΕΚ

Τα φιλικά της ΑΕΚ στην Πολωνία

Τα φιλικά της ΑΕΚ στην Πολωνία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Κλειδώνει" το πρόγραμμα των παιχνιδιών που θα δώσει η ΑΕΚ στο Κίελτσε. Με την Μπνέι Σαχνίν "κλείνει" τα φιλικά της η Ένωση στις 15 Ιουλίου, ενώ ξεκινάει στις 8 Ιουλίου με την ουκρανική Καρπάτι.

Αντίστροφα μετρά η αποστολή της ΑΕΚ για την αναχώρηση για το Κίελτσε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και πλέον έχει αρχίσει να διαμορφώνεται οριστικά και το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, στις 17 ημέρες που θα παραμείνει στην Πολωνία.

Η Ένωση θα δώσει το πρώτο της φιλικό στις 8 Ιουλίου με την ουκρανική Καρπάτι, στο γήπεδο στο οποίο πέρυσι έκανε τις προπονήσεις στο Κίελτσε και με ώρα έναρξης 18:00 Ελλάδας. Στις 9 Ιουλίου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στις 19.00 ώρα Ελλάδας την Κορόνα στην Κολπότερ Αρίνα του Κίελτσε.

Ενώ το τελευταίο φιλικό στις 15 Ιουλίου, θα είναι απέναντι στην Μπνέι Σαχνίν. Πρόκειται για την ομάδα που πέρυσι τερμάτισε πέμπτη στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.00 Ελλάδας και θα διεξαχθεί και πάλι στο Κίελτσε. Όσο για το φιλικό της 14ης Ιουλίου, αυτό ακόμα δεν έχει κλειδώσει, καθώς ενδέχεται να αλλάξει ο αντίπαλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ