ΑΕΚ

Τα είπαν Μελισσανίδης - Κοντονής για την "Αγιά Σοφιά"

Τα είπαν Μελισσανίδης - Κοντονής για την "Αγιά Σοφιά"
Μελισσανίδης, γήπεδο, 2005, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δεκάλεπτη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή στο γραφείο του υφυπουργού για το θέμα του γηπέδου και του εξέφρασε τα παράπονά του και τους προβληματισμού του για την καθυστέρηση που υπάρχει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κινητοποιείται για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος από την αρχή έχει ταχθεί υπέρ της κατασκευής της "Αγιάς Σοφιάς".

Ο Ο αντιπρόεδρος της "Δικέφαλος 1924" τα είπε για περίπου ένα δεκάλεπτο με τον κ. Κοντονή και του εξέφρασε τα παράπονά του και τους προβληματισμούς του για το γεγονός ότι ενώ έχει υπάρξει έγκριση για την ανέγερση του νέου γηπέδου, ενώ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, το θέμα έχει... κολλήσει στον υπουργό περιβάλλοντος, Πάνο Σκουρλέτη.

Στην ΑΕΚ αυτό είναι ανεξήγητο. Άλλωστε στο ΥΠΕΚΑ έχει "κολλήσει" η υπόθεση, καθώς δεν έχει ακόμα υπογραφεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που είναι απαραίτητη για να βγει η οικοδομική άδεια του νέου γηπέδου

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προφανώς και θα κάνει περαιτέρω συναντήσεις και δεν θα μείνει μονάχα στην συνάντησή του με τον υφυπουργό. Θέλει να ενεργοποιήσει το σύνολο της Πολιτείας, ώστε να βγει η άδεια και να ξεκινήσουν τα έργα. Ο υφυπουργός, του είπε με τη σειρά του ότι η Πολιτεία είναι πρόθυμη, ότι ο ίδιος θα στηρίξει και θα κάνει ό,τι μπορεί με βάση το μερίδιο που του αναλογεί.

Η συνάντησή τους δεν κράτησε πολύ, γι' αυτό και θεωρείται απίθανο η ατζέντα να περιελάμβανε και άλλα ζητήματα σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, διότι αυτό θα απαιτούσε πολύ περισσότερο χρόνο απ' αυτόν που οι δυο άνδρες συνομίλησαν μεταξύ τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ